To je to što me zanima!

Bivši svjetski prvak: Umirem od raka, nema mi spasa. Najteže je bilo to što sam morao reći djeci

To nije pravi život. Život vrijedan življenja odvija se vani. Uvijek postoje načini da se stekne snaga i ne izgubi nada. Vrijedi se boriti za svaki dan koji živim i koji mogu provesti sa svojom obitelji , rekao je Lobinger
Vidi originalni članak

Bivši svjetski i europski prvak u skoku s motkom, Tim Lobinger (50), šokirao je javnost nakon što je izjavio da je bitku s rakom krvi izgubio. 

Liječnici su mu rekli da će uskoro umrijeti, a s rakom se bori od 2017. godine. 

- Za mene više nema spasa, moj rak je previše agresivan. U veljači su mi doktori rekli da je smrt blizu. Trebali bismo se dogovoriti, pozabaviti se svojom sahranom i organizirati sve. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor s djecom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše - rekao je 50-godišnji Lobinger za njemački list Bild.

Nakon dugotrajne borbe s kemoterapijom, Lobinger je pobijedio leukemiju nakon pet mjeseci, ali mu se vratila 2020. godine. Bivši svjetski prvak praktički je cijelu 2022. proveo u bolnici. 

- To nije pravi život. Život vrijedan življenja odvija se vani. Uvijek postoje načini da se stekne snaga i ne izgubi nada. Vrijedi se boriti za svaki dan koji živim i koji mogu provesti sa svojom obitelji - dodao je Lobinger.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • To Bože 06.10.2022.

    Tuga🙁što ti je život

  • A711 05.10.2022.

    I nas više i ne cvilimo po medijima

  • cokvoke 05.10.2022.

    brane456: Puno sreće ti želim, ali rak je neizlječiv, ako ga otkrijemo ranije moguće je da ćemo poživjeti duže, ako smo ga otkrili kasnije karta nam je napisana i uručena. Ja sam operiran u 12. mjesecu 2020. i sad što Bog da...

Komentiraj...
Vidi sve komentare