To je to što me zanima!

Bivši trener Stanko Poklepović punih ruku stigao na Poljud

U kartonskoj kutiji donio je maslinovo ulje, vino, domaću travaricu, suhe smokve..., a koliko je paket bio velik netko se našalio kako je donio i program rada za igrače
Vidi originalni članak

Stanko Poklepović stigao je jutros punih ruku na Poljud. U kartonskoj kutiji donio je maslinovo ulje, vino, domaću travaricu, suhe smokve..., a koliko je paket bio velik netko se našalio kako je vrijedni 'šjor Špaco' donio i program rada za svakog igrača Hajduka, za idućih godinu dana. Vremešni trener poznat je po svojoj pedantnosti i studioznosti, pa mu takav opsežan program rada za svakog igrača ne bi bio problem napisati. No, nije se tim bavio. Od odlaska s klupe Hajduka, Poklepović se povukao na Brač, gdje je u obiteljskom krugu brao masline i sređivao misli, nakon, po njemu, neopravdanog otkaza. Kako zbog toga jer smatra da je napravio dobar posao, tako i zbog toga što Hajduk nije pronašao dugoročno rješenje, nego je prazninu popunio privremenim, Goranom Vučevićem. 

No od odlaska s klupe brojni telefonski pozivi novinara nisu Poklepoviću dali mira. Štoviše, neki su njegovu dobru volju iskoristili i gotovo ga posvadili sa svima – od Svaguše do Vučevića. Na stranu što mu napisano u tisku ni Svaguša ni Vučević nisu uzeli za zlo, Poklepović je ipak osjetio potrebu da dođe na Poljud i demantira sve što je napisano o njihovom međusobnom odnosu. Iako je bilo planirano da se obrati i novinarima, na koncu su ga od nauma odgovorili.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • casio 16.11.2010.

    Trebali su ga ostaviti do kraja sezone,a onda planski zamjeniti,ako bude potrebe. Ovako ,neodgovorno i ishitreno napravili su glupost.

  • Žorž 15.11.2010.

    jos ce se dogodit i to da ce vratit spacu na klupu

  • Ira27 15.11.2010.

    Naporan je i nama Mamić pa ga gledamo svaki dan u novinama! Ne čitaj ako ti smeta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare