To je to što me zanima!

Bivši 'vatreni' ima prvi posao: Sjeo na klupu zeničkog Čelika

Marko Babić ima prvi samostalni posao. Potpisao je za bh. prvoligaša Čelik koji je loše ušao u sezonu. U seniorskom nogometu nije radio od 2017. kada je asistirao Hasiju u Olympiacosu
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Babić (38) ima prvi samostalni trenerski posao. Nekoć sjajni bek preuzeo je momčad bh. prvoligaša Čelika i u četvrtak će u 18 sati voditi prvi trening.

Čelik je nešto slabije ušao u sezonu, drži tek 8. mjesto nakon sedam odigranih kola sa samo devet bodova. Babić bi svojim dolaskom trebao prodrmati momčad.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši igrač Osijeka, Leverkusena, Zaragoze, Betisa i Herthe zadnji je ozbiljniji trenerski angažman imao 2017. u grčkom Olympiacosu gdje je asistirao Albancu Besniku Hasiju. Babić je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju odigrao 49 utakmica i postigao tri gola.

Momčad Čelika vrijedi 4,63 milijuna eura, a najvredniji igrač je Vedran Vrhovac koji vrijedi 400.000 eura. U momčadi igraju i hrvatski nogometaši Ante Blažević i Petar Raguž, a hrvatske putovnice imaju i Sevko Okić i Luka Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luka_Modric_14 05.09.2019.

    Nekoć sjajni bek, di je on bio od sjajnog beka, za njega je Pivarić Pele

Komentiraj...
Vidi sve komentare