Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bivši 'vatreni' ima prvi posao: Sjeo na klupu zeničkog Čelika

Bivši 'vatreni' ima prvi posao: Sjeo na klupu zeničkog Čelika
1

Marko Babić ima prvi samostalni posao. Potpisao je za bh. prvoligaša Čelik koji je loše ušao u sezonu. U seniorskom nogometu nije radio od 2017. kada je asistirao Hasiju u Olympiacosu

Bivši hrvatski reprezentativac Marko Babić (38) ima prvi samostalni trenerski posao. Nekoć sjajni bek preuzeo je momčad bh. prvoligaša Čelika i u četvrtak će u 18 sati voditi prvi trening.

Čelik je nešto slabije ušao u sezonu, drži tek 8. mjesto nakon sedam odigranih kola sa samo devet bodova. Babić bi svojim dolaskom trebao prodrmati momčad.

Pokretanje videa ...

Bivši igrač Osijeka, Leverkusena, Zaragoze, Betisa i Herthe zadnji je ozbiljniji trenerski angažman imao 2017. u grčkom Olympiacosu gdje je asistirao Albancu Besniku Hasiju. Babić je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju odigrao 49 utakmica i postigao tri gola.

Momčad Čelika vrijedi 4,63 milijuna eura, a najvredniji igrač je Vedran Vrhovac koji vrijedi 400.000 eura. U momčadi igraju i hrvatski nogometaši Ante Blažević i Petar Raguž, a hrvatske putovnice imaju i Sevko Okić i Luka Miletić.