To je to što me zanima!

Bivši veznjak Hajduka ispričao se i vratio u momčad Zrinjskog

Nakon zajedničkog razgovora sa stručnim stožerom i kapetanima momčadi te isprike igrača, Uprava kluba donijela je odluku da se Kožulj vrati u redoviti trenažni proces i financijski kazni, stoji u priopćenju kluba
Vidi originalni članak

Zvonimir Kožulj (30), bivši veznjak Hajduka je mjesec i pol dana trenirao odvojeno od momčadi nakon nesuglasica s trenerom Krunoslavom Rendulićem, a u međuvremenu je Rendulić napustio Zrinjski iz Mostara te je veznjak vraćen u prvu momčad.

- Zvonimir Kožulj danas je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi. Nakon zajedničkog razgovora sa stručnim stožerom i kapetanima momčadi te isprike igrača, Uprava kluba donijela je odluku da se Kožulj vrati u redoviti trenažni proces i financijski kazni sukladno disciplinskom pravilniku kluba - stoji u priopćenju.

Podsjetimo, krajem listopada Zvonimir Kožulj nije dobio ni minute na utakmici protiv poljske Legije u Konferencijskoj ligi (1-2) nakon čega je prestao trenirati, a Rendulić ga nije smatrao dijelom momčadi. U međuvremenu je momčad preuzeo Mario Ivanković te objasnio kako će vratiti Kožulja 'ako prihvati uvjete koje traže', a očito ih je prihvatio.

Bivši nogometaš Hajduka ljetos je s Zrinjskim potpisao ugovor do 2025. godine, a prema Transfermarktu je u dresu prvaka Bosne i Hercegovine odigrao deset utakmica uz dva gola i asistenciju. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mislim 10.12.2023.

    Jel možda juče bila utakmica izmedju Dinama i Rudeša kad pošete o ovom bivšem Hajdukovcu vi ste običan š..m

  • Maderfaker 10.12.2023.

    Bivši (bez)veznjak Hajduka 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare