To je to što me zanima!

Bizaran gaf na rukometnom SP-u: Pogledajte grbove Hrvatske i Srbije na službenim stranicama

Na službenim stranicama Svjetskog prvenstva velikih problema imaju s ažurnosti, ali to nije sve. Sad su, vjerojatno kako bi im bilo lakše, poprilično modificirali grbove Hrvatske i Srbije
Vidi originalni članak

Grupna faza Svjetskog rukometnog prvenstva je završila, a Hrvatsku u drugom krugu odmah na startu očekuje vjerojatno i odlučujući susret za mogući plasman u četvrtfinale i to protiv Danske. Četiri su boda prenijeli Egipćani i Danci, a upravo su se Danci žalili na lošu organizaciju nakon posljednjeg susreta. 

VALJDA ĆE NOVI GRAD BITI SRETNIJI Kauboji sele u Malmö: Ovo je termin utakmice protiv Danske

Oni su imali lošu situaciju u hotelu i upozoravali kako nitko nije pazio tko ulazi i izlazi u hotel, da su se nedaleko njihovog smještaja održavale fešte, a s obzirom na stroge kontrole što se tiče korona virusa, bez opreza mogli bi ostati bez nekih igrača prije važnog susreta. A nisu samo tu pogriješili organizatori, već i na službenim stranicama.

Naime, na službenim stranicama Svjetskog prvenstva velikih problema imaju s ažurnosti, ali to nije sve. Pogriješili su i s grbovima Hrvatske i Srbije na grafici kojom su predstavili utakmice drugog kruga, odnosno možemo reći da su ih poprilično modificirali, vjerojatno da bi bili jednostavniji za objavu.

Tako hrvatski grb na spomenutoj grafici ima samo tri dijela na kruni umjesto pet, također nije vidljivo što se nalazi unutar same krune, a bijelih i crvenih polja ima previše. A ni srpski grb nema prepoznatljivog dvoglavog orla, već je on poprilično modificiran. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sniper 20.01.2023.

    To ce ih ljeti kostati 50% skuplje

  • Dobar, loš, zao 18.01.2023.

    Standardno nepoštivanje protivnika od strane Skandinavaca. Već viđeno u raznim oblicima.

  • MarinOS 18.01.2023.

    To smo jedni drugima sabotirali 😅😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare