To je to što me zanima!

Bizarna odluka trenera: Izbacio napadača zbog kilograma viška

Klupski djelatnici zaduženi za fizičku pripremu odredili su parametre kojih se igrači moraju pridržavati po pitanju ishrane. U odnosu na ono što mu je zadano kao cilj, Gomez ima jedan kilogram viška zbog čega neće igrati
Vidi originalni članak

Urugvajski reprezentativac Maxi Gomez (25) večeras nije igrao za Valenciju koja je u 21. kolu španjolske lige remizirala sa Sevillom na domaćem terenu 1-1. 

Naime, tako je odlučio njegov trener Pepe Bordalas, a razlog je pomalo bizaran. Gomez za današnju utakmicu neće konkurirati zbog prekomjerne težine, odnosno da budemo precizniji, zbog viška jednog kilograma. 

Stručni suradnici kluba posvećeni fizičkoj pripremi igrača odredili su parametre za svakog pojedinog igrača kojih se moraju pridržavati po pitanju ishrane. Iako se kod Gomeza radi o samo jednom kilogramu viška u odnosnu na ono što mu je zadano kao cilj, očito da se trener strogo pridržava pravila pa je Urugvajac večeras utakmicu gledao s klupe. 

Pored Gomeza, na travnjaku zbog korona virusa i dalje nema Carlosa Solera, Heldera Coste i Manua Valleja, a pozitivan test danas je dobio i Daniel Wass. 

Gomez je ove sezone nastupio u 15 prvenstvenih utakmica i pritom zabio dva gola,  a ugovor s Valencijom ima do ljeta 2024. godine. 

Valencia se trenutačno nalazi na devetom mjestu prvenstvene ljestivice s osvojenih 29 bodova dok je Sevilla na četiri boda od vodećeg Real Madrida. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MatijaKezele 20.01.2022.

    Šta je ovo? Nikom ne mogu ni ljakat ni dislajkat komentar

  • micimax 20.01.2022.

    kakva glupost.. pa tu jednu kilu bi izgubio kad bi odigro tekmu

  • PaulaSex24 20.01.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafіje nа lіnku 👉 https://ja.cat/id362704

Komentiraj...
Vidi sve komentare