To je to što me zanima!

Bizarna ozljeda Strolla: Mijenja ga Brazilac hrvatskih korijena

Moj je pradjed iz Austro-Ugarske monarhije, odande mi dolazi prezime. Ne znam točno iz koje države nekadašnje Austro-Ugarske mi je porijeklo, ali pradjed mi je bio iz Trsta, rekao nam je svojevremeno Felipe
Vidi originalni članak

Samo nekoliko dana prije početka predsezonskog testiranja bolida u Bahreinu je Lance Stroll (24) imao nezgodu na biciklu za vrijeme treninga te će morati propustiti prve testne vožnje, ali trebao bi se oporaviti za otvaranje sezone početkom ožujka. U bolid Aston Martina tako će uskočiti rezervni vozač Felipe Drugovich (22).

Riječ je o vozaču za kojeg se spominjalo kako bi mogao imati hrvatske korijene zbog prezimena Drugović koje je dominantno hrvatsko. On je u intervjuu za 24sata rekao svoja saznanja o tome.

- Moj je pradjed iz Austro-Ugarske monarhije, odande mi dolazi prezime. Ne znam točno iz koje države nekadašnje Austro-Ugarske mi je porijeklo, ali pradjed mi je bio iz Trsta. Bio sam ondje zbog nekih utrka - objasnio je.

Tako će Drugovich isprobati što su mehaničari i inženjeri pripremili za novu sezonu uz legendu sporta Fernanda Alonsa (41).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kmarus 27.02.2023.

    Svojatanja na pomolu . Još ako se pokaže da je vrhunski , bit će on i Hrvat i Srbin i Slovenac , jedva čekam izjave raznih stručnjaka za istraživanje podrijetla ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare