To je to što me zanima!

Bjegunac Mamić već je odredio tko će zamijeniti Mirka Barišića, a tko će Krešimira Antolića...

Nakon što dobije potpise Mirko Barišić mora sazvati Skupštinu u roku od 60 dana, što znači da se očekuje u ožujku, nešto prije redovne. Na njoj bi neki dužnosnici Dinama mogli biti otpušteni
Vidi originalni članak

Mirko Barišić, dugogodišnji predsjednik Dinama, odjednom je stao protiv bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića, a mnogi se pitaju čemu takav nagli zaokret... Jednostavno, Mamić je u novim nacrtima Dinama njegovo mjesto namijenio Damiru Zoriću. Tko je on? Široj javnosti poznat je kao bivši šef Hrvatske udruge poslodavaca, a Dinamovim navijačima kao čovjek koji bespogovorno ispunjava Mamićeve ideje i planove.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • pipolino 28.12.2022.

    Mislim da je Mamićevo vrijeme u Dinamu odzvonilo, samo što on toga nije svjestan.

  • Neprikladan 27.12.2022.

    Treba njima svima dati otkaz i napraviti nove izbore. Sve ispočetka.Po kojoj su liniji skupštinari izabrani?Puno bivših i odsluzenih političara,policajaca i prijatelja ko zna koga.

  • pipolino 27.12.2022.

    Svejedno mi je tko će biti predsjednik ili u upravi kluba.Međutim jedna stvar mi nije jasna. Kada se radi transfer igrača iz Dinama, novac za transfer se uplaćuje na račun Dinama, da li jednokratno ili u obrocima, a dio dobiju i agenti. Kako se tu vodi borba za lovu? Pa sva lova ide u Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare