To je to što me zanima!

Bjelanović: Još ne vjerujem da sam i ja na utakmicama LP-a

Ovo je sjajno iskustvo. Nije mi žao što nisam igrao. U Cluju su mi rekli da im treba napadač kao što sam ja, tako da će me sigurno koristiti, rekao je sretni Bjelanović
Vidi originalni članak

Nogometaši rumunjskog Cluja su sjajno otvorili natjecanje Lige prvaka. U gostima je Cluj pobijedio Bragu 2-0 s dva gola brazilskog nogometaša Rafaela Bastosa.

Inače, u tom su susretu Portugalci uputili čak 38 udaraca (!?) prema suparničkim vratima, ali nisu zabili niti jednom. Tako je na ljestvici skupine Cluj barem privremeno vodeći, ispred Manchester Uniteda, Galatasarayja i portugalskog sastava.

Hrvatski 33-godišnji nogometaš iz Cluja, Saša Bjelanović, nije nastupio protiv Brage već je 90 minuta pratio ogled s klupe za pričuve, no i ta ga je činjenica oduševila, što je prezentirao i novinarima iz Verone, kluba otkud je otišao prema Cluju.

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam na utakmicama Lige prvaka. Ovo je sjajno iskustvo. Nije mi žao što nisam igrao. U Cluju su mi rekli da im treba napadač kao što sam ja, tako da će me sigurno koristiti, a dotad treniram i čekam svoju priliku. I moram priznati, uživam - rekao je Bjelanović koji je dodao:

- Prolazile su zadnje minute prijelaznog roka u Italiji i vidio sam da neće biti ništa od odlaska u neki drugi klub Serije B. Pomirio sam se činjenicom ostanka u Veroni što bih rado prihvatio jer obožavam taj klub. No, onda se pojavio Cluj i čudo se počelo događati.

Inače, podsjetimo da je Bjelanović već u svojoj karijeri nastupao za rumunjsku momčad i to u sezoni 2010/11.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • andrea1 23.09.2012.

    "Pomirio sam se činjenicom ostanka u Veroni što bih rado prihvatio jer obožavam taj klub." Ispravite me ako griješim, ali meni se rečenica čini kontradiktorna. Ne možeš se pomiriti s nečim što obožavaš, valjda se pomiriš s nečim što ne možeš promijeniti iako bi volio drugačije.

  • dario1 23.09.2012.

    on ne vjeruje....

  • enigmator 21.09.2012.

    pala mu sjekira u med....klužovci su bili natripani kad su ga uzimali O.o

Komentiraj...
Vidi sve komentare