To je to što me zanima!

Bjelanović Torinu: Kramarić će biti novi Kalinić, dovedite ga...

U potrazi za minutama Andrej Kramarić mogao bi s Otoka preseliti na 'čizmu'. Za njegove usluge zainteresiran je Torino, a Italiji ga je predstavio Saša Bjelanović
Vidi originalni članak

Kramarić ima ludu želju igrati, a jasno je da to u Leicesteru neće dobiti. Barem ne sada kada je Vardy u ovakvoj formi i mora biti na terenu. No Andrej je jako talentiran, odličan je napadač... U Hrvatskoj je bio najbolji strijelac prvenstva iako je iz Rijeke otišao u zimskom prijelaznom roku. Bilo mu je dovoljno samo pola prvenstva da zabije 21 gol i osvoji titulu najboljeg strijelca, opisao je Saša Bjelanović Andreja Kramarića Talijanima.

Kramarić u Leicesteru ove sezone ne igra i u potrazi za minutama pred odlazak na Europsko prvenstvo vjerojatno će morati promijeniti klub. Jedan od zainteresiranih za njegove usluge je Torino, trenutačno 11. klub Serie A.

- Ma Andrej je već u mlađim kategorijama u Dinamu rušio neke rekorde, njemu je zabijanje golova u krvi. No nije on samo kvalitetan nogometaš, on ima i jak temperament. Nikako ne želi propustiti Euro i zna da mora igrati. Jako je hrabar i ambiciozan. Vjerujte, dat će sve od sebe u Toirinu jer je jako ozbiljan i odlučan momak - priča Bjelanović.

Torino, u kojem je igrao i Bjelanović, doveo bi Kramarića na posudbu uz pravo otkupa od Leicestera. Po Bjelanovićevu mišljenju Andrej je više nalik Kaliniću no Mandžukiću.

- Da, svakako. Mandžukić je ratni stroj, dok je Kramarićev stil sličniji Kalinićevu. U odnosu na Mandžu je više tehnički igrač, jači na niskim loptama. Može igrati kao klasična špica, ali i kao drugi napadač. Odličan je u otvaranju prostora suigračima, no zna i realizirati prilike. Siguran sam da bi se odlično uklopio sa Quagliarellom, Belottijem ili Maxi Lopezom. Ima odličan udarac s obje noge, dobar je i na visoke lopte, jak je u driblingu, brz... Uza sve to još je mlad i ima sjajnu perspektivu - nahvalio je Bjelanović sunarodnjaka.

REUTERS/PIXSELL

Poručio je Torinu da se ugledaju na Fiorentinu.

Usporedba s Kalinićem je na mjestu. Fiorentina je imala hrabrosti dovesti Kalinića i to im se isplatilo, a Torino bi mogao isto napraviti s Kramarićem.

Bjelanović je Talijanima otkrio i da je odnedavno i skaut Hajduka te im poručio da 'bili' imaju jako puno talentiranih nogometaša.

- Mi u Hajduku ne bojimo se u vatru gurnuti igrače od 17, 18 godina ako su dobri. Pogledajte samo Vlašića ili Balića kojeg su već počeli uspoređivati s Pirlom. Imamo i Caktaša kojeg prate mnogi europski klubovi. No ne želimo ih sve prodavati, želimo imati konkurentnu momčad koja će biti dobra u HNL-u i plasirati se u Europu - zaključio je Bjelanović.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Joker 🃏 05.01.2016.

    Vrati se u Rijeku :D

  • user_440339 05.01.2016.

    ja bi ga volio vidjeti u bundesligi!

  • Marko Pejić 05.01.2016.

    pa da , po sprinu vjerojatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare