To je to što me zanima!

Bjelica: Atletico Madrid zbog Simeonea osvaja Ligu prvaka

Real Madrid je u krizi, loš je u obrani i Bayern će proći u polufinale, a Simeone je ostao u Atleticu kako bi s klubom nakon dva izgubljena finala konačno osvojio Ligu prvakapredviđa hrvatski trener Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Igrao sam protiv Diega Simeonea, a i kao trener sam vodio momčad protiv njega. On je rođeni pobjednik i nije čudo da Atletico cvjeta dok je on na klupi, kao što je bilo dok je igrao za ‘rojiblancose’, rekao je Nenad Bjelica.

Hrvatski trener ne dvoji koja će momčad biti prvak Europe.

- Simeone je ostao u Atleticu kako bi s klubom nakon dva izgubljena finala konačno osvojio Ligu prvaka. Diego je raritet, nikad nisam vidio čovjeka s toliko energije na klupi. I tu energiju prenosi na svoje igrače i od njih radi prave ratnike.

- Kad je sjeo na klupu Atletica, znao sam da taj klub sprema velike stvari. Atletico će sigurno izbaciti Leiscester, neće imati nikakvih problema - rekao je Bjelica, koji se dobro sjeća međusobne utakmice iz 1996. godine.

- Aletico je pobijedio moj Albacete i postao španjolski prvak - rekao je Bjelica, osvrnuvši se i na drugi današnji par četvrtfinala Lige prvaka, Bayern - Real.

- Madriđani su očito u krizi, ima jako puno problema u obrani. Ancelotti će biti silno motiviran da izbaci svoj bivši klub. U ovom trenutku prednost dajem Bayernu, koji izgleda bolje i vjerujem da će u dvije utakmice proći u polufinale - kaže Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Karlo Butić Butigol 12.04.2017.

    Moja prognoza da ce polufinale biti Real Madrid-Juventus i Atletico Madrid-Monaco i repriza proslogodisnjeg finala,ovog puta 3.sreca za Atletico i mislim da ce osvojiti LP.Naravno Ramosa se prvog pita!

  • ogy2007 12.04.2017.

    To je isto govorio i prosle sezone

  • komentator__Luka 12.04.2017.

    neće.......osvajaju real ili juventus

Komentiraj...
Vidi sve komentare