To je to što me zanima!

Bjelica: Dobiti ovakav Hajduk na Poljudu je velika stvar...

U prvom poluvremenu nismo bili u utakmici, kasnili smo u duele, kao da su igrači htjeli što prije kući. Izvukle su nas zamjene, dodao je Bjelica, a Gustafsson vjeruje da će momčad dobro reagirati nakon poraza
Vidi originalni članak

Kakav spektakularan derbi na Poljudu! Dvije naše europske momčadi, Hajduk i Osijek, odigrale su na visokoj, baš europskoj razini.

Šanse, ritam, potezi i gol, gdje po atraktivnosti prednjači - bolje reći odskače - Marko Livaja... Svaka čast jednima i drugima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osijek je na kraju bio spretniji i odnio bodove. A Hajduk, koji se toliko dopao navijačima, koji ima klase poput Livaje, Krovinovića, Kalinića, Lovrencsicsa..., već je u zaostatku. Nakon dva kola je osmi s jednim bodom, pet manje od Rijeke i Osijeka.

- Zadovoljni smo sa šest bodova iz prva dva kola, dobiti Hajduk u Splitu nije lako, pogotovo ovako odličan Hajduk, koji ima izuzetnu ofenzivnu kvalitetu i u svakom trenutku može iznenaditi - počeo je Nenad Bjelica pa nastavio:

- Bio sam razočaran prvim poluvremenom. Hajduk je imao 2-3 jako dobre šanse, imali smo i mi 1-2, ali nismo bili u utakmici, kasnili smo u duele, taktički loše stajali, nismo se držali dogovora. Zato smo mijenjali na poluvremenu i brzo u drugom, a igrači koji su ušli bili su zlata vrijedni.

U čemu je bio problem u prvom dijelu?

HAJDUK - OSIJEK 1-2 Livajina majstorija nedovoljna i za bod: Osijek slavio u Splitu!

- Problem je bio u glavama, ne u taktici. Kasnili smo u duele. Ma, od srijede nismo doma, lijepo nam je u Splitu, ali tri dana smo tu, nakon što smo bili u Poljskoj i kao da su u prvom poluvremenu igrači jedva čekali da se vratimo kući. No, popravili smo se i nakon Hajdukova gola igrali smo na visokom nivou. Raduje me forma igrača koji su ušli i daje velike alternative za četvrtak i uzvrat s Pogonom. Svih pet igrača dala su puno i ozbiljna su opcija za četvrtak. A širina kadra može biti odlučujuća u utrci na tri polja - zaključio je Bjelica.

Jens Gustafsson bio je optimističan:

- Kontrolirali smo prvo poluvrijeme, ali nakon fantastičnog gola Marka, kakav se ne viđa često, utakmica se previše otvorila i Osijek je bio u kontrama i ubačajima opasan, mi nismo bili organizirani, njihovi kontranapadi i centarštovi su nam naškodili, a mi nismo imali sreće. No, ima puno dobrih stvari koje smo napravili. U drugom dijelu nismo završavali kao u prvom i dali smo im previše kontri. Vrlo razočaravajući rezultat, ali napravili smo dosta dobrih stvari, sad je fokus na Europi, moramo sačuvati prednost iz prvog susreta.

BIJELO-PLAVI KUT Hajduk ima bolje individualce, ali Osijek ima zlatnog džokera

Bijele u četvrtak čeka uzvrat u Kazahstanu gdje brane 2-0 protiv Tobola.

- Dobro će se ova utakmica odraziti na Kazahstan, imamo lijepu prednost i reagirat ćemo na dobar način.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • 26.07.2021.

    Zbog livaje se dolazi??😂😂😂😂😂

  • 26.07.2021.

    Osijek rutinirano. Hajduk vrh 3 mjesto

  • 26.07.2021.

    Kalinić može toliko us.ati da to nije normalno,jel on uopće razmišlja,njegova svaka odbijena lopta je gol šansa

Komentiraj...
Vidi sve komentare