To je to što me zanima!

Bjelica doveo novo pojačanje, u Osijek i službeno stigao Leovac

Nakon Mije Caktaša (29) koji je pojačao vezni red, u obrani se Osijeku pridružio Marin Leovac (33) iz zagrebačkog Dinama koji je potpisao ugovor do lipnja 2023. uz opciju produžetka na još godinu dana
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica i Marin Leovac (33) već su uspješno surađivali u bečkoj Austriji Dinamu, a sad će se ponovno sresti u redovima Osijeka! Predstavila je momčad s Gradskog vrta novo pojačanje, a Leovac je možda pronašao rješenje za povratak na teren. 

- Da, surađivali smo u bečkoj Austriji i Dinamu i ne treba trošiti riječi o njemu i njegovim suradnicima. Svi znamo koliko su kvalitetni i uspješni, na meni je i svima ostalima da pružimo najviše što možemo. Veselim se što ću upoznati svoje nove suigrače i vjerujem da ćemo od početka drugog dijela sezone nastaviti pobjeđivati - rekao je leovac za službene stranice Osječana.

Osječani su u borbi za naslov prvaka dobili još jednog iskusnog igrača koji će zatvoriti prazninu na lijevom boku nastalu odlaskom Petra Bočkaja u Dinamo, dok su se Zagrepčani  'riješili' neželjenog igrača, skinuli još jedno ime sa svoje platne liste. Marin Leovac važeći ugovor s 'modrima' imao je do kraja sezone, ali u Maksimiru svom igraču nisu radili probleme, već mu dopustili da odmah promijeni sredinu.

Leovac će donijeti Osijeku dodatnu dozu iskustva, riječ je o igraču koji je skupio pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a naslove prvaka osvajao s Austrijom Beč (2013), Rijekom (2014), PAOK-om (2017) i Dinamom (2019, 2020 i 2021). Osijek je dolaskom Mije Caktaša i sada Marina Leovca dosta osnažio svoj kadar u odnosu na jesenski dio prvenstva, a probudi li se slavonskom prvoligašu na proljeće i Ramon Mierez, borba za naslov će biti zanimljivija no ikad. Uostalom, već jest!

Idi na 24sata

Komentari 35

  • biberrr 26.01.2022.

    Još Lovrića dovest za milju i po i eto ekipe za naslov.

  • Antilevaja 3 26.01.2022.

    Sretno Leovcu,zal mi je kaj ga vise nema u Dinamu

  • Kalča 99 26.01.2022.

    Odlican igrac, zahvalan i uvijek spreman.. zna Bjelica koga uzeti.. sretno Leo

Komentiraj...
Vidi sve komentare