To je to što me zanima!

Bjelica gledao Fener uživo: Oni su razina više od Young Boysa

Vidio sam jaku i kvalitetnu ofenzivnu liniju s Ayewom i Slimanijem. Danas im je u sredini zaigrao Jailson kojem je to bio prvi nastup za Fenerbahče. U obrani im je Škrtel, izuzetno iskusan igrač, kaže Dinamov trener
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica danas je bio u Turskoj gdje je u društvu Stjepana Tomasa uživo pratio prvenstveni dvoboj Konyaspora i Fenerbahčea (0:1). Trener Dinama sam se želio uvjeriti u kvalitetu prvog suparnika modrih u Europskoj ligi, a poslije tog dvoboja je bio prilično kratak.

- Generalni dojam je kako sam vidio jako dobru momčad s puno kvalitetnih individualaca. Iako je Konyaspor imao dvije-tri dobre situacije, mislim kako je pobjeda Fenerbahčea potpuno zaslužena -  rekao je Nenad Bjelica, pa dodao:

- Vidio sam jaku i kvalitetnu ofenzivnu liniju s Ayewom i Slimanijem. Danas im je u sredini zaigrao Jailson kojem je to bio prvi nastup za Fenerbahče. U obrani im je Škrtel, izuzetno iskusan igrač.

Trener Dinama je završio.

- Nema potrebe dalje secirati Fenerbahče jer je riječ o ozbiljnoj momčadi s jednako takvim igračima. Neko moje mišljenje je kako su razina više od Young Boysa, ali to nas nipošto ne ostavlja bez šansi. Možemo im parirati mladošću i energijom, pogotovo pred našom publikom za koju vjerujem da će opet stvoriti dobru atmosferu.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste domaći celebrity?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kažemja 17.09.2018.

    Vrh bi bio 5 bodova u grupi.

  • karboki 17.09.2018.

    Onda je sve jasno. Oni su bili za dvije klase bolji, znači turci bi ih mogli rastaviti na komadice

  • cinquina 17.09.2018.

    kmeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare