To je to što me zanima!

Bjelica prekinuo Moru: O Ligi prvaka ne pričamo, to je bonus

Vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolja momčad, poručio je Nenad Bjelica.  Dva gola prednosti i sigurnost trenera, ali i navijača. Sve to ima Dinamo pred uzvratnu utakmicu playoffa LP-a...
Vidi originalni članak

Dinamo u playoffu Lige prvaka brani prednost s domaćeg Maksimira (2-0). Dva gola zabio je na domaćem terenu gostima iz Trondheima, Rosenborgu. Nenad Bjelica i Nikola Moro bili su pred novinarima u Trondheimu na službenoj press konferenciji uoči uzvrata. 

Nenad Bjelica ne strahuje previše i vjeruje da će njegova momčad biti uspješna.

- Bitno je da na svom terenu nismo primili gol. Iako, kada smo ga primili protiv Ferencvarosa, bili smo bolji u uzvratu. Vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolja momčad - poručio je strateg "modrih". 

Novinari su jedno pitanje uputili i Nikoli Mori. Pitali su ga pričaju li igrači o Ligi prvaka i o tome koga bi htjeli vidjeti u grupnoj fazi, ali je Moru preduhitrio trener pa odgovorio:

- Ne priča se o tome. Naši igrači se sada fokusiraju na teren, a ne na Ligu prvaka jer nam ona nije ništa novo. Ona je samo jedna želja, jedan bonus. Ali se njome ne opterećujemo. 

Podsjetimo, Dinamo bi prolaskom u grupnu fazu Lige prvaka zaradio najmanje 25 milijuna eura i bio u trećoj jakosnoj skupini na ždrijebu u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 27.08.2019.

    Mozeli neko poslati link gdje se mpze gledati utakmica

  • ZG U SRCU 27.08.2019.

    Bjelica, kaj bu da bu, ali ti i momcad imate povjerenje nas navijaca, a vec dugo to nitko nije imal.

  • 27.08.2019.

    Koliko će koštati ulaznica za ligu prvaka ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare