To je to što me zanima!

Bjelica: Neki su bili u grču, ali kod kuće ćemo pokazati više

Naši plemeniti igrači poput Bohara, Miereza ili Kleinheislera nisu došli do izražaja kako smo mi željeli, naravno da nisam bio zadovoljan u poluvremenu kako smo igrali, rekao je trener Osijeka
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka odigrali su tvrdu utakmicu na gostovanju kod Pogona u poljskom Szczecinu pa kući na uzvrat 3. pretkola Konferencijske lige nose 'nulu'. Utakmica bez previše prilika igrala se uglavnom na sredini terena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadamo se da ćemo na našem stadionu pred našim navijačima uspjeti pobijediti Pogon i plasirati se u iduće kolo. Bilo je lijepo igrati pred navijačima, nakon dugog perioda bez publike na stadionu osjećaj je lijep. Čestitam domaćinu na korektnoj igri i navijačima na sjajnoj atmosferi, nadam se da ćemo im na isti način uzvratiti u Osijeku - rekao je poslije utakmice trener 'bijelo-plavih' Nenad Bjelica.

Neki igrači su, kako kaže, bili u grču. Tek je zamjenama u drugom poluvremenu, pretežito kada je uveo Amera Hiroša, uspio probuditi napad.

- Grč je dobra riječ. Naši plemeniti igrači poput Bohara, Miereza ili Kleinheislera nisu došli do izražaja kako smo mi željeli, naravno da nisam bio zadovoljan u poluvremenu kako smo igrali. Možda je jedan od razloga i što smo promijenili sustav za današnju utakmicu pa nije bilo dovoljno vremena za uigravanje. U nastavku smo bili bolji, stabilni u sredini, imali posjed i stvorili neke izgledne situacije. Ulaskom nekolicine igrača podigli smo i agresivnost i kvalitetu igre.

Uzvrat u Gradskom vrtu je za tjedan dana.

- Za prolaz treba pobjeda i nama i njima. Naravno da ćemo na našem travnjaku pokazati više, uvjeren sam da će nam u tome pomoći i naši navijači i da ćemo u Osijeku pokazati svoje pravo lice - zaključio je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • BRestart koalicija 23.07.2021.

    jel to onaj što je kritizirao Dalića prije dva tjedna?

  • 23.07.2021.

    Sretno Osjek u uzvratu

  • Firefox_1 23.07.2021.

    tipičan Osijek, čvrst i kompaktan ali fali agresivnosti u fazi napada. Bjelko skupljaj pare i dovedi Mandžu što prije. Taman igrač kakav danas treba Osijeku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare