To je to što me zanima!

Bjelica: Ovo je dobra skupina! Sa svima se možemo nositi...

Dokazali smo već godinama da se možemo sa svakim nositi. Englezima smo bili tvrd orah, s Česima se možemo također, kvalitetno nositi, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica
Vidi originalni članak

Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Nenad Bjelica komentirao je ždrijeb Europskog prvenstva 2020. godine naglasivši kako nam "skupina daje nadu u prolaz". 

Hrvatska je u skupini s Engleskom, Češkom i zasad nepoznatom trećom momčadi koja se mora kvalificirati kroz Ligu nacija. Četiri su kandidata, a to su: Norveška, Srbija, Škotska i Izrael.

- Radi se o dobroj skupini, jer na toj razini nema više slabih reprezentacija ali niti nepobjedivih -  kazao je Bjelica nakon što je njegova momčad slavila sa 2-1 u Puli protiv Istre 1961.

Bjelica je naglasio kako se "Vatreni" već godinama mogu sa svim nositi.

ENGLESKI IZBORNIK: 'Hrvati prestari? Ma dajte, pa njima je čak i Kovačić na klupi!'

- Dokazali smo već godinama da se možemo sa svakim nositi. Englezima smo bili tvrd orah, s Česima se možemo također, kvalitetno nositi. Jednostavno, skupina je to koja nam daje nadu da bi mogli proći - istaknuo je strateg hrvatskog prvaka.

HRVATSKA - ENGLESKA Svi sudari s Englezima: Čuvena krtica i rusko slavlje za srebro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 02.12.2019.

    Bravo Gospodine Bjelica !!! 😎😎😎 Vidi se Pravi ste Stručnjak !!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • bato001 01.12.2019.

    Javljaju se tovariiii Bjelko je za vas primarijus što se nogometa tiče krelci

  • sena2 01.12.2019.

    Lik se samopromovira

Komentiraj...
Vidi sve komentare