To je to što me zanima!

Bjelica: Petković bi mi bio broj 9 u reprezentaciji, a Livaković je emotivan i teško podnosi kritike

Dominik je fantastičan golman, samo ima mali problem. Preteško mu padaju kritike. Nije razlučio koje su kritike konstruktivne, a koje negativne. Mora puno više vjerovati u svoje kvalitete, kazao je Ivković
Vidi originalni članak

Bi li Bruno Petković trebao startati protiv Brazila i kakvu biste taktiku primijenili, upitao je gledatelj HTV-a, a odgovor u emisiji Qatara dao mu je bivši trener Dinama i Osijeka, bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nenad Bjelica (51).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ostavit ćemo to izborniku da odluči, on najbolje zna, s dečkima je tamo 24 sata, gleda ih na treningu, u hotelu, zna kako se osjećaju, dobro će analizirati Brazil te će odlučiti kako će igrati. Ne bih htio nešto odavde iz fotelje nešto pametovati - rekao je Bjelica i dodao:

- Što se tiče Brune, tu sam jako subjektivan jer imam poseban odnos s njim, privatno i poslovno. On bi meni bio devetka u reprezentaciji, cijenim ga kao igrača, imao sam čast i zadovoljstvo s njim raditi, odgovara.

Tomislav Ivković (62) odgovorio je na pitanje o lijevom beku nakon što je protiv Japana Borna Barišić zamijenio viroznog Bornu Sosu.

- Nije lako pitanje. Ne znamo u kakvom su stanju. Borna Sosa je bio bolestan, temperatura jako iscrpljuje igrača. Borna Barišić je odigrao jako dobru utakmicu, uz grčeve i uz sve, nije se dao. Kada su bili produžeci nije to više spominjao. Bitno je da imamo jednog i drugog zdravog, onda je lako na neki način rasporediti minutažu.

Osvrnuli su se i na Dominika Livakovića (27), koji je s tri obrane penala odveo "vatrene" u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

- Dominik je zaista fantastičan golman, ja ga znam, Neno ga je trenirao, samo ima jedan mali problem. Preteško mu padaju kritike. Nije razlučio koje su kritike konstruktivne, a koje negativne. Mora znati tko govori i tko piše. Mora puno više vjerovati u svoje kvalitete. On to mora jer može - kazao je Ivković.

- Dvije smo godine radili zajedno, radi se o vrhunskom golmanu i dečku. Jako je osjećajan i emotivan. Teško podnosi kritike, ali nitko od nas ne voli kritike i svatko se različito nosi s njima. Sada je već u godinama kada bi trebao znati da to nije toliko važno, mislim da je što se toga tiče odrastao i to je pokazao svojim igrama - rekao je Bjelica.

KOVA OTKRIO OD KUD MU MASNICA NA LICU:

POGLEDAJTE ANALIZU UTAKMICE HRVATSKA - JAPAN:

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Mr. Spock 08.12.2022.

    Jedini je Bjelica i mogao iz Petkovića izvući maksimum..

  • pocetnik 08.12.2022.

    ja mislim da si ti u jednoj utakmici imao 3-1 vodstvo, i petkovica na terenu i nisi uspio proci dalje..cudo nevidjeno..

  • 08.12.2022.

    Peeeeeetkovic🤣🤣🤣🤣🤣🤣,ako voli reprezentaciju neka igra 15min.kad je vec tamo i dosta mu

Komentiraj...
Vidi sve komentare