To je to što me zanima!

Bjelica pred Bayern: Izraziti su favorit, to nam može biti prilika

Protivniku ne bi trebalo biti lako pripremiti se za nas, a u kojem ćemo sustavu zaigrati, to nije problem, bio je pomalo tajanstven Bjelica na konferenciji za novinare te možda i spremio iznenađenje za Bavarce
Vidi originalni članak

Nakon remija s Bragom (1-1) u Ligi prvaka, Nenada Bjelicu (52) čeka teška utakmica u domaćem prvenstvu. S Union Berlinom gostuje kod aktualnog njemačkog prvaka Bayerna. Pretposljednja momčad lige gostuje kod drugoplasiranog kluba.

OD DNA DO VRHA Sve o novom Bjeličinom klubu: Union Berlin vode navijači. Dali su krv kako se ne bi ugasio...

- Iza nas je vrlo intenzivna utakmica u Bragi na teškom terenu pa ćemo možda napraviti jednu ili dvije promjene - započeo je Bjelica čija je momčad veliki autsajder u ovoj utakmici:

- Naša prilika bi mogla biti upravo to što je Bayern izraziti favorit. Protivniku ne bi trebalo biti lako pripremiti se za nas, a u kojem ćemo sustavu zaigrati, to nije problem - objasnio je.

Bayern je u Ligi prvaka remizirao s Kopenhagenom (0-0), a hrvatski je trener tamo mogao vidjeti neke stvari koje bi mu mogle pomoći.

- Duboko su se branili i bili stabilni u obrani, nisu mnogo dopuštali Bayernu. Vrlo su kompaktno i dobro organizirano odigrali, otežali su im život - opisao je tu utakmicu.

Utakmica 13. kola Bundeslige između Bayerna i Union Berlina na rasporedu je u subotu, 2. prosinca, s početkom u 15 sati i 30 minuta na Allianz Areni.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Palmanova 01.12.2023.

    Kane je prestigao Gerd mullera zabivsi 18 golova dosad.Gerd je zabio samo 17 u prvih 12 kola.Kaneu je ova liga puno laksa nego Engleska.na kraju ce doc do 40 - 45 golova

  • DeGogi_opet tu 01.12.2023.

    petarda i to još prije dočeka Nove Godine

  • Space Burek 01.12.2023.

    Kane će zabiti barem 2 komada

Komentiraj...
Vidi sve komentare