To je to što me zanima!

Bjelica protiv Lokomotive ide bez Danija Olma i Gavranovića

DERBI U ZAGREBU Dinamov trener bi u odnosu na utakmicu protiv Spartaka mogao promijeniti 5-6 igrača, neke će odmoriti. Na teren bi se nakon loma rebra mogao vratiti Emir Dilaver
Vidi originalni članak

Bilo je planirano da protiv Lokomotive priliku na golu ponovno dobije Danijel Zagorac, ali on je imao temperaturu, tako da bi na kraju u Kranjčevićevoj ipak mogao braniti Dominik Livaković.

Nenad Bjelica bi u odnosu na europsku utakmicu protiv Spartaka iz Trnave mogao napraviti 5-6 promjena.

Dine Perića neće biti zbog žutih kartona, u momčad bi se mogao vratiti Emir Dilaver, koji nije igrao od početka listopada zbog loma rebra protiv Anderlechta. U veznom redu odmor bi mogao dobiti Dani Olmo, a Arijan Ademi je “motor” koji ne staje, tako da bi kao kapetan trebao predvoditi Dinamo i danas od 17.30 u Kranjčevićevoj.

Zaigrati bi mogao i Nikola Moro, ako ne bude u prvih 11, priliku će vjerojatno dobiti u nastavku utakmice. Mali odmor slijedi i Izetu Hajroviću, umjesto njega upada Poljak Damian Kadzior, a promjena će biti i u samom vrhu napada. Umjesto Marija Gavranovića susret bi trebao početi Bruno Petković.

Koeficijent na pobjedu Dinama je 1,50.

- Čeka nas derbi s Lokomotivom, oni igraju sjajno. Imaju odličnu momčad i trenera. Očekujem dobru utakmicu. Oni nemaju pritisak kao ostale momčadi u vrhu - kaže Bjelica.

Utakmica se igra od 17:30.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nostradamus 11.11.2018.

    Obično nakon europskog emotivnog pražnjenja slijedi kiks u HNL-u....

  • Papatest 11.11.2018.

    Kaj se mene tiće može ići i bez gaća

  • 11.11.2018.

    Ako je istina da su feštali do petak ujutro onda bi danas moglo biti svašta. Ni bod nebi bio lo2 nakon velikog fizičkog a još više psihičkog pražnjenja u četvrtak

Komentiraj...
Vidi sve komentare