To je to što me zanima!

Bjelica: Imamo najboljeg igrača na svijetu! I opasan rezultat...

Benfica je kiksala u prvenstvu, ali trebala je pobijediti u toj utakmici. Očekujem napadačku Benficu koja će pokušati zabiti brzi gol, rekao je Nenad Bjelica na konferenciji uoči utakmice
Vidi originalni članak

Dinamo u četvrtak od 21 sat igra s Benficom na La Luzu, a na konferenciji uoči utakmice s trenerom Nenadom Bjelicom našao se i Nikola Moro, koji će se vjerojatno naći u prvoj postavi zbog ozljeda Ademija i Šunjića.

- Prva utakmica daje mi nadu da ćemo proći. Benfica je kiksala u prvenstvu, ali trebala je pobijediti u toj utakmici. Očekujem napadačku Benficu koja će pokušati zabiti brzi gol i pobijediti nas sa svojim navijačima. Imamo opasan rezultat iz prve utakmice, to sam već kazao - rekao je za početak Nenad Bjelica osvrnuvši se na okršaj Benfice i Belenensesa koji je završio 2-2 pa nastavio:

- Dinamov prolaz puno bi značio za hrvatski nogomet, iako svi znaju tko smo mi, nismo nepoznanica, imamo najboljeg nogometaša na svijetu i zasluženo smo tu.

Oglasio se onda i 21-godišnji Moro. Rođeni Splićanin ove je sezone tek u tri utakmice dobio minutažu u Europi, a upravo se radi o one posljednje tri - Benfica na Maksimiru te okršaji s Victorijom. Cijele kvalifikacije propustio je zbog ozljede...

- Velika mi je čast nastupati protiv ovakvog protivnika, to će mi pomoći da se razvijem kao nogometaš i kao osoba. Nismo se došli braniti, došli smo pobijediti - rekao je Moro.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zekica 14.03.2019.

    Koji naslov jbt! Spomene se Bjelica i opasan rezultat što jasno daje do znanja da je članak o uzvratnoj utakmici proriv Benfice i onda napišu "Imamo najboljeg igrača na svijetu" što bi se prema naslovu trebalo odnositi na Olma koji je najbolji igrač Dinama. A zapravo ovo "najbolji" ide Modrića kao hrvatskog igrača. Strašno!

  • tekućijogurt 13.03.2019.

    Cinjenice su takve da otkad nema Zdravka Mamica dinamo i reprezentavija su u usponu. Bjelica radi neoptereceno nitko mu ne upada u svlacionicu. Dok u mom Hajduku kojekakvi menađeri ucijenjuju i na silu guraju svoje a i pojedini navijaci određuju politiku kluba i zato moji bili nece jos skoro napraviti nista ni u prvenstvu ni u Europi. U svakom slucaju cestitke plavima trenutno su za ne dvije nego tri klase bolji od ostatka lige

  • nijetebriga 13.03.2019.

    Imaju najboljeg igraca na svijetu?! ☺ sta je, isprsili ste se i kupili Messi-a? ovaj kad pretjeruje bas ga pretjeruje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare