To je to što me zanima!

Bjelica: Puno bi nam značila pobjeda nad najvećim rivalom

I kod njih i kod nas nije bilo previše promjena u sastavu, transfera. Gledali smo Rijeku u pripremama, i oni su vjerojatno naše utakmice. U dobrom smo fizičkom i taktičkom stanju
Vidi originalni članak

Dinamo i Rijeka u subotu (20 sati, HTV 2) otvaraju domaću nogometnu sezonu. Bitka je to za trofej Superkupa.

- Željno čekamo utakmicu, još nas boli poraz od Rijeke u finalu Kupa. Rijeka je bila bolja, više je željela, i to nam je motiv više. Dobro smo se pripemili, iako nismo kompletni - govori Dinamov trener Nenad Bjelica.

Prvak neće biti kompletan.

- Danas još imamo jedan trening i sutra ujutro drugi, pa ne znam tko će sve biti na raspolaganju. Dilaver sigurno neće igrati, nema ga 10-15 dana, a nema ni Moharramija. S Theophilom situacija nije jasna. No, imamo dovoljno igrača, a tko god zaigra, samo tražim da pruži sve od sebe.

Dakako, neće igrati ni Olmo, koji je još na odmoru. Ali ni Dinamo ni Rijeka nisu doživjeli značajne promjene u ovom prijaleznom roku. Zasad...

- I kod njih i kod nas nije bilo previše promjena u sastavu, transfera. Gledali smo Rijeku u pripremama, i oni su vjerojatno naše utakmice. Pobjeda protiv našeg najvećeg suparnika zadnjih godina u Hrvatskoj puno bi nam značila, dodatni vjetar u leđa uoči puno utakmica i gustog programa koji nas čeka. U dobrom smo stanju.

Bjelica je zadovoljan pripremnim susretima.

- Na dobrom smo nivou agresivnosti i pritiska, prijateljske su utakmice pokazale da dosta dobro izgledamo, do početka prvenstva i europskih utakmica još je desetak dana. U dobrom smo fizičkom i taktičkom stanju i vjerujem da ćemo to pokazati sutra - zaključio je Bjelica.

Stadion se otvara u 18 sati, za utakmicu vrijede samo nove godišnje ulaznice, dok se jednokratne mogu kupiti i sutra od 11 sati. Cijena je 50 kuna sjever, 70 istok i 90 kuna zapad.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marinero h 12.07.2019.

    Javia se baja koji je drugi ugovor sa Dinamom unazad par miseci potpisa u Međugorju !!!

  • ToniMontana 12.07.2019.

    ocekivam (ne)posteno sudenje kao u finalu kupa. Komentar Strahonja: "neregularan gol i nepostojeci penal za Dinamo"

  • ša ša šae 12.07.2019.

    Uff baš im ga je metnija pošteno

Komentiraj...
Vidi sve komentare