To je to što me zanima!

Bjelica: Red, rad i disciplina. To je moj Dinamo koji smo složili

Vjerovao sam u devet bodova nakon tri kola. Kontroliramo dobro ovu euforičnu atmosferu. Ne pratim ostale momčadi u Europskoj ligi, sad pratim samo Belupo s kojim igramo u nedjelju, rekao je Bjelica
Vidi originalni članak

Svi smo ponosni i sretni, još jedanput smo pokazali da smo na vrhunskom nivou, rekao je Nenad Bjelica, tvorac europskog Dinama koji nakon tri kola ima tri pobjede. 

PLAVO PROLJEĆE Hajrović: Nikad nisam igrao u boljoj momčadi od Dinamove

Dinamo izgleda impresivno, uz plave je još pet klubova slavilo u sva tri kola, ali samo Arsenal i Dinamo imaju dvije gostujuće pobjede.

- Idemo korak po korak. Što sam rekao igračima na poluvremenu u Trnavi kad smo gubili? Ništa specijalno. Samo sam im rekao da moramo igrati onako kako znamo, spustiti loptu na travu i igrati kombinatorno. Red, rad, disciplina. Tako smo složili ovaj Dinamo - rekao je Bjelica i nastavio:

- Vjerovao sam u devet bodova nakon tri kola, uvijek sam optimist. Kontroliramo dobro ovu euforičnu atmosferu. Ne pratim ostale momčadi u Europskoj ligi, sad pratim samo Belupo s kojim igramo u nedjelju. Probat ćemo biti prvi u skupini, to nam donosi određene privilegije za proljeće - rekao je Dinamov trener.

U Trnavi je Dinamo bio bez prva dva stopera, ozlijeđenog Dilavera i Theophilea koji je dobio crveni u prošloj utakmici. 

- Nisam imao upitnik za Leškovića i Perića koji su igrali zajedno u Trnavi. Oni su moji Osječani, tako da nema problema kad oni igraju skupa - dodao je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kkoprivn 26.10.2018.

    Ovaj DINAMO ZAGREBje stvorio MAMINJO i zato imamo klub kakav imamo a ne hrpu huligana koji vode klub preko razno raznih udruga kao neki od naših najvećih klubova a juga Hrvatske

  • Prekrasni 26.10.2018.

    Bjelici dat otkaz i vratit Kljunu Jurčića 😜.Kakav Bjelica...stvorili samo 25 šansi u 3 utakmice i zabili mizernih 8 golova,a u isto vrijeme protivnici stvorili čak 5 šansi...veze čovjek nema!

  • DR.WHOO 26.10.2018.

    Gledajuci ovu ekipu u njoj trenutno ne iskace niti jedan igrac kao prijasnjih godina da imamo nekog za klasu boljeg od ostalih, ali zato svi igraju kao tim, bore se do zadnjeg, svaka cast na dosadasnjem radu vidi se velika kvaliteta u radu trenera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare