To je to što me zanima!

Bjelica, samo reci 'da'! Turska vlada blagoslovila bi transfer

Bivši trener Dinama prvi je kandidat za klupu posrnulog diva, no trenutna situacija u svijetu odmaže u cijelom procesu. Ne može se sastati s čelnicima kluba pa bi po njega poslali privatni zrakoplov
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica dane u korona krizi provodi pomažući humanitarnoj akciji za Palčiće u Petrovoj bolnici. Do sada je na Facebook grupi osobno na licitaciju postavio nekolicinu predmeta čekajući dok se ne odmota situacija s turskim velikanom Fenerbahčeom.

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica dao izjavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši trener Dinama prvi je kandidat za klupu posrnulog diva, no trenutna situacija u svijetu odmaže u cijelom procesu. Tako se, primjerice, Bjelica uopće ne može sastati s čelnicima kluba jer izlasci iz država nisu dopušteni.

Stoga turski mediji pišu da postoji opcija u kojoj bi sastankom preko videopoziva dogovorio angažman u Istanbulu, a da bi Fenerbahče u tom slučaju po njega u Austriju poslao ni manje ni više nego privatni zrakoplov predsjednika kluba Alija Koca.

No, da bi do takvog raspleta došlo, turski klub morao bi tražiti dopuštenje samog državnog vrha Turske. Vlada republike Turske morala bi dati posebno dopuštenje za napuštanje države, međutim turski Fotospor tvrdi da tu ne bi bilo nikakvog problema.

I sam Nenad Bjelica potvrdio je da se razgovori između njega i Fenerbahčea vode, no to je jedino što je htio komentirati.

U slučaju da Bjelica dogovori sve s Fenerom, a kako sada stvari stoje, moguće je da već i je postignut dogovor samo se još ništa službeno nije objavilo, poznat je i njegov budući stručni stožer.

Fotospor tvrdi da bi to bili legendarni turski golman Volkan Demirel te Rene Poms, koji je već surađivao s Bjelicom. Također, pridružio bi im se i Elvir Balić, koji je bio asistent Safetu Sušiću u Akhisarsporu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • capetanmali 04.05.2020.

    Hehe kad se sastanu Dinamo i galatasaray bit je jako zanimljivo

  • capetanmali 04.05.2020.

    Svugdje bolje nego u Hrvatskoj.Nemogu zamisliti da netko otpusta trenera koji je uspjesan koji jedan klub doveo tamo gdej nisu bili 30 godina nemogu se pomiriti sa tom cinjenicom bez obzira sto sam navijac drugog kluba .Pa vjerojatno stoga i nikada nece biti veliki klub pamtit ce ga samo po kriminalu

  • freeshooter 03.05.2020.

    Ovo su samo loši pokušaji i pumpanje „veliki klub“ da bude što manje suza nakon Dinama, a za razlaz nitko nije kriv do njega samog, zaletio se sa stavom nedodirljivosti, a već je od jeseni glavom bio van Dinama, Neno šteta, ali očito nigdje nemožeš trajati, previsoko letiš, da si još 2-3 godine radio fenomenalne rezultate sa Dinamom, možda bi i dosanjao veći klub, no ovako će ti Dinamo biti najveći klub u karijeri, sa konja na turskog magarca, kažem šteta, moglo je biti i drugačije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare