To je to što me zanima!

Bjelica sve dalje od Fenera: Zbog novca više nije favorit...

Sada je Kocu prvi favorit Abdullah Avci koji je u siječnju dobio otkaz u Bešiktašu. Za njega je ruku digao i legendarni Emre Belozoglu koji će postati sportski direktor
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica, čini se, udaljio se od klupe Fenerbahčea. Ne zato što ga u turskom velikanu ne žele, već su njegovi financijski zahtjevi preveliki za klub iz Istanbula.

Turski mediji sada pišu kako bivši Dinamov trener više nije prvi favorit jer traži dvostruko više (tri milijuna eura) nego što su mu ponudili, kao i u vremenskom smislu. Bjelica je tražio barem dvogodišnji ugovor, a predsjednik Ali Koc nudio je samo za jednu sezonu. 

ČEKAJU SE TURCI Bjelica: Iz Fenerbahčea mi se nitko nije javio već tjedan dana

Sada je Kocu prvi favorit Abdullah Avci koji je u siječnju dobio otkaz u Bešiktašu. Za njega je ruku digao i legendarni Emre Belozoglu koji će postati sportski direktor. Avci je bio i izbornik Turske i vodio je još Bašakšehir, drugu momčad Galatasaraya...

U svakom slučaju i Avci će se potencijalno naći odmah pod velikim pritiskom jer drugo ni ne postoji u turskom nogometu kada ste u vrhu. U osam preostalih kola kola Koc zahtijeva od novog trenera više od polovice pobjeda ili u suprotnom slijedi otkaz.

Pitanje je što će to donijeti jer Fenerbahče je trenutno tek na sedmom mjestu s ogromnih devet bodova zaostatka za četvrtim mjestom koje vodi u Europu. Turci su prošli tjedan objavili da će prvenstvo nastaviti 12. lipnja bez gledatelja, no stvari su malo poremetile nove zaraze u klubovima.

U AVION PREDSJEDNIKA KLUBA Bjelica, samo reci 'da'! Turska vlada blagoslovila bi transfer

Galatasaray je u petak objavio da je prekinuo sve treninge jer jer je jedan od zaposlenika kluba bio pozitivan na korona virus. Također, Bešiktaš, u kojemu igra Domagoj Vida, potvrdio je osam slučajeva zaraze.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pacovikozec 16.05.2020.

    Malo uzletio ovaj bjelica!

  • egzekutor još jači 16.05.2020.

    nigdje i nikad vise nece imati placu kao u Dinamu...samo da je bio manje pohlepan, imao bi ju i danas.....plus, bio bi u Hr, blizu doma u Austriji....plus, rasla bi mu cijena i ugled...plus, bio bi 99% slijedeci izbornik....ovako, glad za kunicama, kojih ima ionako za 3 zivota zbog place u Dinamu, prevagnula je sto mu je trenerska karijera usporena.....jos ce on dezinficirati ruke i oprati ih u svetoj vodici, kleknuti i nazvati jedan broj.....u Bih.....

  • mokošica 007 16.05.2020.

    Nemojte pisati dok nesto moje gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare