To je to što me zanima!

Bjelica zapeo u izazovu: Možete li prepoznati Osijekove igrače?

Poznaje taktičke sposobnosti svakog igrača, ali kad je u pitanju povezati izgled njih kao djeteta i danas, e tu je već malo više problema. Nenad Bjelica prepoznao je njih polovicu
Vidi originalni članak

Nešto je više od tri mjeseca trener Osijeka s kojim radi odlične rezultate na terenu i vodi borbu za prvo mjesto s Dinamom, ali se s jednim malo drugačijim izazovom nije najbolje snašao.

Nenad Bjelica (49) trebao je, naime, prepoznati o kojem se igraču njegove momčadi radi gledajući u njihove fotografije iz djetinjstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

I počeo je dobro. Ramon Miérez, Danijel Lončar, Ante Erceg, Marin Pilj, Damjan Bohar, sve ih je pogodio. A onda su počeli problemi.

Za malog Igora Silvu rekao je da je Grgić, Mario Jurčević "bacao" mu je na Ježinu, a preslatka beba Laszlo Kleinheisler na Petra Bočkaja.

Samog Bočkaja ipak je pogodio k'o iz topa, a zapeo je i na Dmitru Lopi, za kojeg je mislio da je Mile Škorić, Antonija Ježinu prozvao je Vedranom Jugovićem, a Gutija Ercegom.

- Ne bi ni oni moju sliku pogodili - nasmijao se za kraj trener Osijeka.

U subotu će od 15 sati protiv Šibenika zaključiti 2020. godinu u kojoj se bori za jesenski naslov s Dinamom. Klubovi su poravnati na vrhu s 30 bodova, ali bijelo-plavi imaju dvije utakmice više. "Modri" će, pak, od 17.05 dočekati Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gambler 19.12.2020.

    neopisivo sam sretan zbog ovog članka 💩

  • Vrati pare 19.12.2020.

    "Šta je ovo?"😂😂😂😂

  • ZVIJEZDICA_2 19.12.2020.

    Vijest dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare