To je to što me zanima!

Bjelici je stigao ljubimac: Emir Dilaver je potpisao do 2022.

Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nositi dres Dinama, rekao je Emir Dilaver, koji je u Maksimir došao iz Lecha. Nenad Bjelica već je dvaput vodio Dilavera, u Lechu i u Austriji Beč
Vidi originalni članak

Emir Dilaver je i službeno postao igrač Dinama. Branič rodom iz BiH je potpisao ugovor na četiri godine. U Maksimir stiže iz polsjkog Lecha iz Poznanja, a potpisao je ugovor na četiri godine.

- Jako sam sretan što sam ovdje i što ću nositi dres Dinama. Ovo je velik klub, to svakako dokazuje povratak dvostruke krune ove sezone, a vjerujem da je pred Dinamom još puno uspjeha već od ljeta. Hvala vodstvu kluba na povjerenju koje su mi dali, potrudit ću se to opravdati na terenu - rekao je za službenu stranicu hrvatskog prvaka Dilaver.

Nenad Bjelica ga je već vodio u Austriji Beč i Lechu iz Poznanja, zna se da ga jako cijeni. Radi se o igraču koji je prošle sezone bio jedan od najboljih braniča poljske lige.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • marinr 29.05.2018.

    U Dinamu rasulo, a slaže na vrijeme ekipu za sljedeću sezonu. U Hajduku nikad bolje stanje i uspjeli imenovati sportskog direktora "na žeton od tri mjeseca". On će vjerojatno početi slagati ekipu pred kraj srpnja, mjesec dana prije isteka ugovora. Sve će to PR od 70 tisuća kuna mjesečno u medijima prikazati ogromnom uspjehom. Opet će početi kampanja obaranja nekog rekorda. Sve već viđeno.

  • danec 29.05.2018.

    E ovo je igracina, znaci majo ga nije doveo. Bravo pa ko god je🙏👊

  • jure28 29.05.2018.

    Bjelica bi mogao ostat koju godinu. Možda čak skine i Mamića.. Pozdrav iz Rijeke

Komentiraj...
Vidi sve komentare