To je to što me zanima!

Bjeloruska tenisačica ljutita je zbog rata: Mrze me bez razloga

Ima onih koji vas mrze nakon poraza na društvenim mrežama, ali s ovakvim se stvarima nisam susretala u svlačionici. Nisu to bile prepirke, ali bilo je čudnih razgovora s članovima tima suparnica, rekla je Arina
Vidi originalni članak

Osvojila je Australian Open i već je neko vrijeme na druga tenisačica svijeta, a donedavno omiljena Arina Sabalenka (24, WTA 2.) sad se susrela s mnoštvom uvreda što na terenu, što na društvenim mrežama.

Naime, Arina je Bjeloruskinja, a zbog strane koju je njezina država zauzela u ruskoj agresiji na Ukrajinu, razina mržnje prema njoj žestoko je porasla.

- Teško mi je razumjeti da me toliko ljudi mrzi bez ikakvog razloga. Nisam ništa napravila - objasnila je Sabalenka prije turnira u Miamiju. 

Dosad se susretala s govorom mržnje na društvenim mrežama jer joj često nešto imaju za reći oni kojima je 'srušila listić' na kladionici, ali ovo je ipak nešto više. A stvari su se preselile i na svlačionicu.

- Bilo je zaista teško, nikad nisam osjetila toliku mržnju u svlačionici. Ima onih koji vas mrze nakon poraza na društvenim mrežama, ali s ovakvim se stvarima nisam susretala u svlačionici. Nisu to bile prepirke, ali bilo je čudnih razgovora s članovima tima suparnica. Ružan period - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LITTLE ANT 23.03.2023.

    Ja gledam sve to ovako ... Kina i Indija (50% populacije) ne vole Hrvatsku zbog politike Hrvatske prema Rusiji ... Trenutno sam na terenskom radu u Jugoistočnoj Aziji ... Kako me ne bi mrzio svaki drugi stanovnik svijeta , ja se moram odreći Hrvatske i živjeti "ne znam gdje" ... Tko je sada tu kreten ??????

  • Mozak za sve 23.03.2023.

    Neka dokaže da nije za rat,

  • majli 23.03.2023.

    Baš bi te voljeli da nije rata.😁😁 Kao Đokovića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare