To je to što me zanima!

Bjež' odavde: Ribery gurao nos gdje ne treba, sudac ga gurnuo

Jedan detalj oduševio je sve ljubitelje nogometa. Dok je sudac provjeravao VAR, Franck Ribery prišuljao mu se iza leđa i malo škicnuo snimku
Vidi originalni članak

Niko Kovač debitirao je pobjedom u Bundesligi. Hrvatski stručnjak na klupi najvećeg njemačkog kluba ostvario je pobjedu protiv Hoffenheima u prvom kolu nove sezone. Strijelci za Bayern bili su Muller, Lewandowski i Robben dok je za momčad Andreja Kramarića pogodio Szalai.

Ipak, iako je startao pobjedom, mnogi smatraju da mu je sudac dao dodatan vjetar u leđa kada je svirao penal koji po mnogima nije trebao biti dosuđen.

VIDEO: ODUŠEVIO NIJEMCE Kovač o spornom, poklonjenom penalu: 'Ne bih ga nikad sudio'

Lewandowski ga je realizirao i Bayern je startao s tri boda. No, još jedan detalj oduševio je sve ljubitelje nogometa. Dok je sudac provjeravao VAR, Franck Ribery prišuljao mu se iza leđa i malo škicnuo snimku.

Po Fifinim pravilima, igrač ne smije gledati snimku. Samo nadležna osoba, u ovom slučaju glavni sudac, smije pogledati snimku i razjasniti nejasnoće oko spornih detalja.

Riberyjev pokušaj pokupio je brojne simpatije navijača, a reakcija suca Bastiana Dankerta bila je podjednako simpatična. On je Riberyja odgurnuo i nastavio procjenu.

KVIZ: Koji je sport s loptom za vas?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • VIM_2 25.08.2018.

    ribery da nije nogometas bogati, bio bi samo ocajni junfer

  • shell dexos2 GM 25.08.2018.

    gdje nestade onaj komentar sa psovkama? ne smije danas covjek ni opsovat k`o covjek

  • drogec 25.08.2018.

    U tim godinama i prevarant da je veliki igrac rekao bi sucu da nije bio penal fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare