To je to što me zanima!

Bježe i skrivaju se: Pustite me, osramotio sam državu!

Filipe Melo bježi po Brazilu, Lippi krstari i ne može na kopno. Imaju sreće da se fanatični navijači nisu okomili na njih kao što su se na Escobara
Vidi originalni članak

Andres Escobar izlazio je iz noćnog kluba u Medelinu, drugom najvećem kolumbijskom gradu. Dok je otključavao auto, prišla su mu tri muškarca i žena. Nakon kraće prepirke, izvadili su pištolje i ispalivši u njega 12 metaka vikali: “Goool!” Aludirali su na Escobarov autogol protiv SAD-a koji je izbacio Kolumbiju sa Svjetskog prvenstva 1994. Na njegov pokop došlo je više od 120.000 ljudi.
Kolumbijac je bio prvi nogometaš koji je pogeešku na travnjaku platio glavom. Svoju je jedva izvukao Felipe Melo. Nakon što je Brazil ispao od Nizozemske, navijači su glavnim krivcem proglasili Mela. Prvo je, kao i Escobar, zabio autogol pa odlučio bez ikakva razloga nagaziti Robbena. Dobio je crveni karton i tu je priči bio kraj.
- Ne želim se ispričati - rekao je Melo.
Više od 100 ljutitih navijača čekalo ga je u brazilskoj zračnoj luci Tom Jobim kako bi ga “naučili pameti”. Vrijeđali su ga imitirajući palcem i kažiprstom pištolj. Melo se, uz pomoć tjelohranitelja, jedva uspio izvući, sjesti u automobil i pobjeći. Prijatelji i policija sugerirali su mu da ne izlazi iz svoje vile te da unajmi naoružane tjelohranitelje.
Ploveći toskanskim otočjem, negdje između Giglia i Elbe, Marcelo Lippi zaželio se dobrog restorana i krenuo prema kopnu. Usidrivši brod, s obale su mu počeli ružno dobacivati. Bivši talijanski izbornik ipak je sišao s broda te krenuo u restoran. Cijela terasa podignula se na noge i nakon kratkog vrijeđanja Lippi se ipak povukao. Vratio se na brod i ne namjerava tako skoro na kopno. Prije četiri godine Talijani su ga, nakon naslova svjetskog prvaka, dizali u nebesa. Danas, nakon ispadanja već u skupini, ne smije na obalu.
Japan je od Paragvaja ispao nakon penala, a krivac je Komano, koji je opalio preko gola.
- Pustite me, osramotio sam državu - rekao je Komano priznavši da je nekoliko sati nakon utakmice utučeno gledao u pod.

ČUVAJU GA DA SE NE BI UBIO
Od desetorice izvođača Komano jedini nije bio precizan. Bio je toliko izvan sebe da su ga noću stražari morali čuvati kako ne bi izvršio samoubojstvo. Gradonačelnik Wakayame, njegova rodnoga grada, odlučio ga je nagraditi zlatnom medaljom jer je igrom pomogao Japanu da dođe do osmine finala.

ZBOG IGRE IŠLI U PARLAMENT
Francuska je, osim rezultatom, mnoge “oduševila” i ponašanjem. Igrači su odbili trenirati, kondicijski trener bacio je akreditaciju i dres, Anelka je vrijeđao izbornika, a on ga je izbacio iz momčadi... Francuski parlament pozvao je izbornika Raymonda Domenecha nakon povratka na saslušanje.

DEČKI, NEĆETE VIŠE IGRATI
Nigerija je u skupini s Grčkom, Argentinom i Južnom Korejom završila posljednja. To je toliko razbjesnilo njihova predsjednika Goodlucka Jonathana da je nogometnoj reprezentaciji zabranio nastupe na međunarodnim natjecanjima do 2012. kako bi se u savezu napravila reorganizacija i novi ustroj.

OSIM MELA I DUNGE, NAVIJAČI KRIVE I KAKU
Na dan utakmice protiv Nizozemske u Brazilu nisu radile škole, banke, mnoge trgovine... U anketi nakon utakmice više od 50 posto smatra da je krivac Dunga, 40 posto Melo, a 10 posto za ispadanje krivi Kaku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hhhhhh 05.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Harun32 05.07.2010.

    Tako mu i treba kad je budala. Osvojio je jedno svjetsko prvenstvo i bio je idol. Sto je morao izigravati sudbinu i baciti na kocku sve sto je imao?

  • hhhhhh 05.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare