To je to što me zanima!

Bježi kišo s prozora: Na Poljudu će trebati kabanice, ali neće ni to poremetiti sjajnu atmosferu

Oblačno s mogućnošću kiše i grmljavinskih pljuskova meteorološka je prognoza za nedjelju u Splitu, gdje će više od 30.000 navijača bodriti "vatrene" protiv Rusije. Sprema se i veliki korteo
Vidi originalni članak

Cijele kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru stale su u jednu utakmicu, Rusi stižu na Poljud (nedjelja, 15 sati) s dva boda više od "vatrenih" nakon pobjeda od šest razlike i jednih i drugih u pretposljednjem kolu u četvrtak.

Računica je jasna, Hrvatskoj pobjeda donosi izravan plasman u Katar, 12. od mogućih 14 velikih natjecanja, a svaki drugi ishod na Mundijal direktno vodi Ruse, a "vatrenima" donosi pakao play-offa u ožujku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poljud je odavno rasprodan, planulo je i dodatnih 710 ulaznica koje Rusi nisu htjeli pa bi se na splitskom stadionu moglo više od 30.000 gledatelja, baš kao što je bilo i protiv Mađarske prije dvije godine (službeno 32.110).

Navijačke skupine najavile su najveći navijački korteo od splitske rive do Poljuda od 12.30 u čast 30. obljetnice pada Vukovara, moglo bi se tu naći i 20.000 ljudi.

Meteorološka prognoza, doduše, nije bajna, predviđa se cjelodnevna kiša podno Marjana uz povremenu grmljavinu, doduše ne obilna i jaka.

Kako sad stvari stoje, kiša bi trebala padati ujutro i sad vremena prije početka utakmice (14 sati) pa je kabanica rekvizit koji biste, idete li na utakmicu, svakako trebali imati sa sobom. Ali kad krene pjesma i juriš na Mundijal, sumnjamo da će itko previše gledati u nebo...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Palmanova 12.11.2021.

    bice grmljavina na golu Rusa

  • brane456 12.11.2021.

    kome još kiša smetati može, kad si nabrijan na pobjedu, taman da padaju čuskije 😂❌

  • kajzanavek 12.11.2021.

    Samo da ne bu voda na terenu, ko juniorima neki dan protiv Minska, jer tu bi Rusi mogli naći priliku. Btw, kaj ne treba kišobran i kabanica samo za Maksimir?

Komentiraj...
Vidi sve komentare