To je to što me zanima!

Blackburn Roversi nude za Kalinića sedam milijuna €

Nakon što mu je propao transfer u Portsmouth, Nikola Kalinić mogao bi potpisati četverogodišnji ugovor s Blackburnom, navodi engleski Mirror
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Nikola Kalinić (21) ipak bi na kraju mogao zaigrati u premierligaškom klubu. No nije riječ o Portsmouthu već o Blackburnu. Do prije koji dan izgledalo je da je dogovor između Hajduka i Portsmoutha na pomolu, Kalinić je otputovao u Englesku, ali ponuda engleskoga kluba bila je za milijun eura manja (6 milijuna eura) od prvotno dogovorene, pa je dogovor propao. Mirror piše da je trener Blackburna Sam Allardyce pokazao interes za Kalinića, te da bi se dva kluba mogli uskoro dogovoriti. Navodno su Blackburn Roversi za Kalinića spremni platiti sedam milijuna eura i ponuditi mu četverogodišnji ugovor. Nakon spominjanja transfera u Porto još je neizvjesno kako će se završiti rasplet oko odlaska Hajdukova napadača.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • matte 31.07.2009.

    glupani jedni ljubomorni , Kalinic je igracina samo sto vi ljubomorne duse necete da to priznate ... Decko je nesretan u zivotu i zato mu sve propada al gdje ode on ce igrati u prvih 11 u to budite sigurni . on ima tek 21 godinu sta je vama???

  • user_38805 31.07.2009.

    Jadan blackbur sretni mi

  • badro delgado 31.07.2009.

    prvi put, drugi put, treći put-PRODANO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare