To je to što me zanima!

Blagdanski duh: Košarkaš kupio kuću žrtvama požara

NBA zvijezda Miami Heata Dwyane Wade pokazao je svoju veliku humanitarnu crtu. Nesretnicima iz Južne Floride maksimalno je uljepšao blagdane
Vidi originalni članak

Kada je NBA košarkaš Dwayne Wade čuo za nesreću Dawn Smith u južnoj Floridi, čiji je nećak slučajno izazvao požar koji je uništio imanje dotične žene, odlučio je nešto poduzeti. Pobrinuo se da obitelj Smith do Božića dobije novi dom, te joj je darovao ključeve nove kuće, uz namještaj, odjeću i božićne darove, kako obitelj ne bi ostala uskraćena za radost božićnih blagdana!
- To je ono što nastojim naučiti moju djecu. Nije bitno što ćete dobiti u životu. Bitno je što može dati i darovati od onoga što ste dobili - objasnio je Wade, inače pokretač humanitarne fondacije koja primarno pomaže dječje organizacije. Ta je fondacija pokrila sve troškove nove kuće obitelji Smith.
- Drago nam je što možemo pomoći toj obitelji u jednom novom početku - dodao je Wade.
Gospođa Smith, obuzeta velikim emocijama i ushićenjem, uspjela je tek poručiti Wadeu:
- Hvala vam puno. Hvala vam puno. O, Bože, koliko sam vam zahvalna!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Kataryzig20 25.12.2008.

    Pravi čovjek na kojeg bi se trebala ugledat ostala bogataška ekipa.

  • matasasabljaki 25.12.2008.

    Svaka čast ...care imas kapu do poda ..a neznam ovi multi miljunasi,miljarderi imaju novaca ko blata neznaju kamo ce s njim a nista ,mene bi bilo sram ... ps. Sretan Božić svima i sve najbolje!

  • Enigmos 25.12.2008.

    Ma Dwyane Wade je car...vidi mu se u faci da je dobra osoba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare