To je to što me zanima!

Blake pogubio kompas: Mirko se bori 'prljavo', želim revanš!

Američki borac Randy Blake, kojeg je Mirko Filipović pobijedio u Tokiju na K-1 Final 16 turniru, dao je izjavu kontradiktornu onoj nakon borbe. Tvrdi da je Mirko "prljav"
Vidi originalni članak

Mirko Filipović pobijedio je na "K-1 Final 16" u Tokiju Randyja Blakea (25) odlukom sudaca i izborio turnir najbolje osmorice u New Yorku. Blake je srušio Mirka dok je naš borac spustio ruke kako bi mu se ispričao. Ovaj "prljavi" potez nije previše naljutio Mirka koji je nakon meča rekao:

- Ne zamjeram mu. Bio je to jako prljav potez, ali ja sam trebao paziti. Htio sam mu prijateljski pružiti ruku, a on me udario - rekao je naš borac.

Randy Blake nakon borbe nije se previše osvrtao na taj "prljavi" udarac. Samo je rekao da borci uvijek moraju biti spremni. 

- Mirko je legenda i bila mi je čast boriti se s njim. Hvala mu. Zasluženo je slavio - riječi su Randyja Blakea nakon borbe s Mirkom. 

No onda se nekako sve promijenilo. 

Randy Blake za portal Bloody Elbow optužio je Mirka Filipovića za "prljavu borbu".

- Želim revanš. Sve je loše počelo kad je Mirko počeo izvoditi neke sitnice. Kao da je mogao raditi što želi, a ja nisam mogao ništa. Mirko je u Tokiju bio kao kod kuće i neke su mu stvari progledavali kroz prste. Sad znam da se za borbu s legendama moram naučiti da prljave stvari ne utječu na mene. Mislio sam da će se Mirko čišće boriti - rekao je Blake.

Potpuno suprotne izjave američkog borca. Zaista nevjerojatno...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Taz_1 22.11.2012.

    Mirko je "prljav", a pogledaj sebe kak zgledaš ko da se nisi pral od kad si se rodil

  • nlukac11 17.11.2012.

    izgleda povreda mozga- čim priča takove gluposti- obavezno ct

  • zokinjo 16.11.2012.

    ...dobio je dobrih batina, šteta što ga Mirko nije nokautirao pa nek onda priča:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare