To je to što me zanima!

Blamaža neefikasnog Dinama u Murskoj Soboti

U drugoj pripremnoj utakmici Dinamo je izgubio od drugoligaša Mure 1-0. Hrvatski prvak u drugoj utakmici zaredom pokazao se u lošem izdanju
Vidi originalni članak

I ovo je prvak Hrvatske? "Ha, ha, ha", smijali su se gledatelji nakon susreta. Momčad Mure, koja se prošle sezone u zadnjem kolu spasila ispadanja u treću ligu pobijedila je Dinamo 1-0.
- Zabrinjava me neefikasnost. Imamo četiri odlična centarfora, a već drugu utakmicu zaredom ne možemo zabiti gol - rekao je Branko Ivanković.
Dinamo je izgledao jadno, nemoćno, a loša igra kulminirala je u 39. minuti. Sammir je krenuo sam na golmana. Pokraj njega Mandžukić, a najbliži Slovenac 15-ak metara iza njih. Brazilac je stao i pogodio golmana u nogu. Trener Mure počeo je s trećim golmanom,a petnestak minuta prije kraja išao Dinamu na ruku i na gol stavio Jožeka, ne višljeg od 160 centimetara i teškog 80-ak kilograma. Izgledom potsjeća na pokojnog Bennyja Hilla. Ni njemu "plavi" nisu uspjeli zabiti.
- Ne sjećam se kada je Dinamo zadnji put na pripremama u prve dvije utakmice zabio nula golova - rekao je Ivanković.
Na utakmici je bilo oko pedeset BBB-a, koji su skandirali "Neću nikad platiti kartu".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marat 03.07.2008.

    Igraj,igraj,stisni,stisni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pičkice

  • troyan 03.07.2008.

    Rijesila ekipa malo zaraditi na kladionicama prije nego se krenu sramotiti po Europi da kasnije imaju para za utjesiti se novim autima i skupim curicama...Nije badava kvota na domacina bila 11...pa neka Zdrafko ulozi 10 000 eura na tu \"blamazu\"

  • maja72maja 02.07.2008.

    mamici kupuju namjestaj pa se nema para za klub a koliko para toliko muzike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare