To je to što me zanima!

Blanka će propustiti zimski dio sezone: Treba mi još vremena

Zadnji treninzi pokazali su da mi treba još vremena. Intuicija mi govori da ne žurim i nju ću ovaj put poslušati, rekla je Blanka koja će se natjecanjima vratiti na proljeće
Vidi originalni članak

Unatoč planu o skorom povratku na natjecanje, Blanka Vlašić propušta zimski dio sezone, a natjecanju bi se trebala vratiti uoči sezone na otvorenom.

- Posljednjih mjeseci noga mi je bitno bolje. Treninzi su otišli na viši nivo i moje sposobnosti su jako porasle. Pojedini specifični pokazatelji na najvećem su nivou ikada. Sve mi je to ulijevalo nadu da ću odskakati nekoliko dvoranskih mitinga, počevši u Splitu 29. siječnja , a sve finalizirati na Europskom prvenstvu u Göteborgu početkom ožujka. No zadnji treninzi pokazali su da mi treba još vremena. Intuicija mi govori da ne žurim i nju ću ovaj put poslušati – kazala je Blanka i dodala:

- Sve ovo vrijeme do sada i strašna iskušenja kroz koje sam prošla tijekom 2012. opominju me da je bolje početi 3 mjeseca kasnije nego li se odlučiti na povratak jedan sat prerano. Zahvaljujem svojim navijačima na strpljenju i nadam se da ćemo na proljeće dijeliti radost mog povratka na skakališta – kazala je Blanka.

Njen otac i trener Joško Vlašić dodao je kako nije u pitanju bolest.

- Krivo nam je zbog naše pogrešne procjene. Radovali smo se tom 29. siječnju i mitingu, no bolje je da se Blanka pripremi i nastupi potpuno spremna. Nije u pitanju zdravlje, u pitanju je nedostatak skakačke forme, za koju će nam trebati još neko vrijeme – kazao je Blankin otac i trener Joško Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • global 23.01.2013.

    3, 4... hop!

  • MarijaJurić 22.01.2013.

    bude se ona vratila,ajmo Blanka možeš ti to! Sretan oporavak!

  • Shadowsss 11.01.2013.

    laku noć blanka... bolje da si otišla dok si bila na vrhu, ko i janica, a ne sad izmišljat izgovore. kao do sad nisi imala dosta vremena za pripreme? daj aj blitvarka bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare