To je to što me zanima!

Blanka čestitala malom braci: Ponosna sam, zabio je Realu

Nikola Vlašić zabio je jedini gol u senzacionalnom rušenju Real Madrida u Moskvi, a svom bratu, koji u četvrtak slavi 21. rođendan, na društvenim je mrežama čestitala ponosna sestra Blanka
Vidi originalni članak

Taman u vrijeme kad je Nikola Vlašić rušio veliki Real Madrid, njegov klub koji mu nije vjerovao i koji ga je poslao na posudbu u CSKA, Everton, igrao je u kupu protiv Southamptona. A da bi sudbina po Everton bila još okrutnija - ispao je nakon penala.

I dok se Everton muči u donjem dijelu premierligaške tablice, CSKA igra sjajno, a Niksi briljira iz utakmice u utakmicu. Jučerašnji gol i općenito igre u posljednje vrijeme dokaz su da je odlazak iz Evertona bio fantastičan potez. Za Vlašića, naravno, nikako za Everton.

U sjajnim predstavama uživa i njegova najveća navijačica - sestra Blanka. Bivša svjetska prvakinja u skoku u vis čestitala je bratu na društvenim mrežama.

'Samo dva dana prije njegova rođendana... Kakav poklon!!! Ne mogu biti ponosnija', napisala je Blanka na svom Twitteru podsjetivši kako Nikola 4. listopada slavi 21. rođendan. 

Blanka inače vodi i bratove profile na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Moj mali braco zabio je pobjednički gol protiv Reala. Ponosna sestra', dodala je Blanka na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vilim 04.10.2018.

    Još uvijek se čeka susret Duha Svetog i Vlašićke te ćemo nakon toga znati još neke pojedinosti oko gola koji je postigao Nikola Vlašić.

  • 03.10.2018.

    samo da ne pleše ko i sestra

  • kele2 03.10.2018.

    U dvije utakmice u ligi prvaka zabiti 2 gola i asistirati a ima 21 godinu a što reći nego da je ogroman potencijal dok ćorić grije klupu u Romi Velika zvijezda hrvatskog nogometa sami zato je iz dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare