To je to što me zanima!

Blanka i dalje čudesno skače, ali ovaj put kao košarkašica...

Vlašići su u svim sportovima. Brat Nikola vrhunski je nogometaš i hrvatski reprezentativac, a brat Marin odabrao je košarku. Blanka očito trenira i u doba pandemije, a ovaj put se uhvatila košarke
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić oduvijek je bila poznata po skoku u vis.

U tom sportu bila je dvostruka svjetska prvakinja, ima i dvije olimpijske medalje (srebro 2008. i bronca 2016. godine), a proteklih godina imala je zdravstvenih problema, no i dalje se planira natjecati na nadolazećim Olimpijskim igrama koje su se otkazale za 2021. godinu.

Ipak, kako u obitelji Vlašić teku talentirani sportski geni za mnoge sportove, to nije zaobišlu ni Blanku. Brat Nikola vrhunski je nogometaš i hrvatski reprezentativac, a brat Marin odabrao je košarku. Blanka očito trenira i u doba pandemije, a to je pokazala i na svom Facebook profilu postavivši video snimku na kojoj skače u vis - ali u košarkaškom smislu! Blanka je zakucala na koš i pokazala kako i dalje ima izvrstan odraz.

Njeni Facebook pratitelji itekako su bili zadovoljni viđenim, a jedan je Blanki poručio kako bi se zasigurno mogla okušati i u odbojci!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dario20 03.05.2020.

    Kako je zgodna i privlacna wow

  • toby 03.05.2020.

    Žene koje ga redovito ne dobiju počnu obilazit popove i doktore

  • toby 03.05.2020.

    I skakavac skaće pa koja korist

Komentiraj...
Vidi sve komentare