To je to što me zanima!

Blanka i dalje vodi u anketi za najbolju atletičarku

Anketa završava u srijedu u ponoć. Iza nje je po broju glasova Etiopljanka Meseret Defar, svjetska prvakinja iz Osake na 5000 metara
Vidi originalni članak

U srijedu u ponoć završava glasovanje u anketi za najbolju svjetsku atletičarku. Na njoj i dalje vodi svjetska prvakinja u u skoku uvis naša Blanka Vlašić. Iza nje je po broju glasova Etiopljanka Meseret Defar, zlatna na SP-u u Osaki u utrci na 5000 metara. Anketa je počela 25 listopada, a u glasovanju mogu sudjelovati svi zainteresirani na internet stranici Međunarodne atletske federeacije (www.iaaf.org). Ti glasovi pribrojit će se glasovima članicama IAAf-a, a potom će specijalni žiri odabrati tri kandidatkinje u uži izbor. Proglašenje najboljeg atletičara i atletičarke bit će održano u Monacu 25. studenoga.
Blanka je nedavno kazala da ne bila žalosna ako ne bude proglašena najboljom atletičarkom svijeta, ali je dodala da bi voljela da bude prva po broju glasova ljubitelja atletike širom svijeta. Hrvatska rekorderka je nedavno na Malti primila nagradu za najbolju atletičarku Europe.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare