To je to što me zanima!

Blanka najbolja atletičarka uz pomoć vjernih navijača

Na službenoj stranici Europske atletske federacije navijači mogu glasati za Blanku Vlašić u izboru za najbolju atletičarku godine. Dovoljan je klik...
Vidi originalni članak

Svi oni sjajni nastupi Blanke Vlašić ove sezone primorali su čelnike Europske atletske federacije da je uvrsti među nominirane za atletičarku godine. U konkurenciji su čak 23 atletičarke, no logika govori da bi najveće favoritkinje za konačnu pobjedu trebale biti Blanka i Jelena Isinbajeva. Ruskinja je nedavno još jedanput oborila svjetski rekord u skoku u vis, ali još uvijek je boli debakl sa Svjetskog prvenstva u Berlinu, gdje je ostala bez plasmana.
Za atletičarku godine glasat će mediji, članice Europske atletske federacije, žiri stručnjaka, ali i navijači. Svaki bod jednako je važan, što znači da Blanki obožavatelji mogu pomoći da dođe do nagrade. Glasanje će trajati od 21. do 27. rujna, a svečana dodjela bit će u Budimpešti 17. listopada. Svatko za svoju kandidatkinju može glas dati na stranici Europske atletske federacije .

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bellaUna 22.09.2009.

    Naravno da treba Blanku izglasati za naj atketičarku, ne bi bilo fer da to bude Isinbajeva-da Blanka ima njenu motku, tražili bi je po Mliječnoj stazi!!!!!:-)

  • debeliXXL 22.09.2009.

    Najbolja i najzgodnija

  • razumni...not 21.09.2009.

    glaso sam da si prva..sto jesi....a slovence sam nagradio 5 mjestom,go blanka!1

Komentiraj...
Vidi sve komentare