To je to što me zanima!

Blanka: Nikad ne bih lagala o ozljedama, pa to nije normalno

Kako normalan čovjek koji vjeruje u Boga, može govoriti o ozljedama, a da one uopće ne postoje. Pa sve vam se to vrati, rekla je hrvatska altetičarka Blanka Vlašić
Vidi originalni članak

Ne znam može li itko onako skakati ako je ozlijeđen. Ako je to točno, onda Blanki treba podignuti spomenik, rekla je sumnjičava Ana Čičerova za ruski Sport ekspres.

Blanku se večeras vratila u Split, a izjave ruske visašice prilično su je pogodile.

- Zašto bih to komentirala, to je njezino mišljenje. Ne želim misliti što je rekla jer sam zaista imala puno svojih problema. Više bih voljela da sam bila zdrava, ali i takva sam zaprijetila Čičerovoj - odgovorila je Blanka.

Ruskinji također nije bilo jasno zašto je Blanka uopće objavila da je ozlijeđena.

- Trener mi je rekao da ipak moram biti oprezna i spremna na sve.

A prije dvije godine je Ana na Hanžeku pričala o prijateljstvu i poštovanju s Blankom.

- Kako normalan čovjek koji vjeruje u Boga, može govoriti o ozljedama, a da one uopće ne postoje. Pa, sve vam se to vrati - rekla je pomalo tužna splitska heroina.

- Imamo nalaze, ali neću zbog Čičerove napraviti tri milijuna kopija i poslati ih svima - ubacio se otac i trener Joško.

Blanku u splitskoj zračnoj luci nije dočekao gradonačelnik Željko Kerum, ali došli su oni najvažniji, majka Venera i braća...

Idi na 24sata

Komentari 46

  • malasnaga 07.09.2011.

    vi ste svi u ku**u!!! ništa van ne paše! da nije ništa osvojila,ajme loša je,ovo ono,ajde samo dogurajte do tamo ako ste face!!! tamo su oni naj naj! + toga mi smo država od 4 milje ljudi,a pogledajte rusiju koliko bi ona predtavnika mogla imat!!! niste zadovoljni onim sta imate! pogledajte rukometase,vaterpoliste,kosarkase,nogometase i dalje da ne nabrajan...al nista se ne racuna ako nije prvi! ma daj s*ren se na ta vasa razmisljanja!

  • Slava Njemu 06.09.2011.

    sta mislite za ovu njezinu zadnju sliku??? hehhehehhe

  • Slava Njemu 06.09.2011.

    e dobro si rekla lazljivice kad -tad ce ti se vratit ... divim ti se sta si prije sve napravila za Hrv.atletiku ali s ovim si zasrala skoro sve a to zahvali tvom ljubomornom ocu(na Kostelice). faca mu govori sve,da je teski muljator...

Komentiraj...
Vidi sve komentare