To je to što me zanima!

Blanka: Sanjala sam da ću u Arnstadtu biti treća

Skočila sam 197 centimetara i zauzela treće mjesto, iza Čičerove i Slesarenko, a onda sam se probudila, rekla je Blanka Vlašić
Vidi originalni članak

Pobjedom u Göteborgu i skokom od 201 cm Blanka Vlašić postigla je svoj najbolji rezultat na otvorenju sezone. Prošle godine prvi nastup imala je u Hustopečeu, gdje je preskočila 196 cm, uslijedili su Bruxelles i Göteborg sa 198 i 200 cm. Godinu dana prije, 2006., Blanka je startala još bolje. Na mitingu Ruska zima u Moskvi preskočila je dva metra i oduševila sportsku javnost. Bilo je to njeno prvo natjecanje nakon operacije štitnjače u 2005. godini.
Nakon što je i lanjsku sezonu otvorila odličnim rezultatima, u javnosti su se bile pojavile sumnje može li Blanka čitave sezone održavati takvu vrhunsku formu. Serija pobjeda potrajala je cijelu godinu i Blanka je potvrdila da je u stanju držati ritam odličnih rezultata u duljem razdoblju.
Blanka Vlašić je nakon povratka iz Švedske u mislima već u Arnstadtu, gdje će je u nedjelju dočekati mnogo jača konkurencija nego na mitingu u Göteborgu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare