To je to što me zanima!

Blanka se vratila u Split: Lijepo je biti Pepeljuga na jedan dan

Haljine su sad ostale u ormaru i okrećem se treninzima. Već sutra su na rasporedu dva, ne brinite, ne nedostaje mi motivacije za nastavak karijere, kaže Blanka Vlašić
Vidi originalni članak

Najbolja atletičarka svijeta Blanka Vlašić vratila se kući u svoj Split. U zračnoj luci dočekali su je članovi uže obitelji, predstavnici kluba, sponzora te dogradonačelnica Splita Andđelka Visković. Na veliko iznenađenje okupljenih bilo je primjetno i vrlo jako osiguranje, neuobičajeno čak i za goste drugačije vrste od Blanke, kojoj se slični dočeci priređuju svakih nekoliko mjeseci. Blanka je po dolasku primala brojne čestitke, a okupljenim novinarima je rekla:

- Lijepo je biti Pepeljuga, barem na jedan dan, no haljine su sad ostale u ormaru i sad se okrećem treninzima. Već sutra su na rasporedu dva, ne brinite, ne nedostaje mi motivacije za nastavak karijere - rekla je Blanka koja je nagradu posvetila svom ocu Jošku.

Za razliku od nekih prijašnjih dočeka Blanka nije željela puno pričati.

- Sve što sam imala reći, već sam rekla. Odradila sam tri 'presice' i molim vas da me pustite da se malo odmorim - uz osmijeh je rekla najbolja svjetska atletičarka čiji je trofej na putu do Splita doživio i manju n"ezgodu".

- Otpala je pločica s mojim imenom, negdje se izgubila i morat ću naručiti novu. Očito su štedjeli na ljepilu - rekla je dobro raspoložena Blanka.

Joško Vlašić bio je ponosan na svoju kćer, kako i ne bi kad je uz trofej stigla i pohvala Blankinog menadžera Edletzbergera.

- Harry mi je prenio pohvale Blanki koja je sve oborila s nogu pojavom. Rekao mi je kako Blanka nije samo šampionka na tartaru nego i van njega - rekao je ponosni Joško.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • smijesni40 23.11.2010.

    ma bravo za nasu purgerku blanku...

  • casio 23.11.2010.

    Akako je dobra kad skače..Gledao bi je i gledao...

  • 23.11.2010.

    Sve čestitke

Komentiraj...
Vidi sve komentare