To je to što me zanima!

Blanka: Skokovi su bili bolji nego sam očekivala

Blanka uvijek može pobijediti. Pa i na mekanoj podlozi!, kaže Joško, trener čija je skakačica u Splitu nastavila seriju 'letova’ iznad dva metra
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić suvereno se prošetala splitskim mitingom, a jedino što je malo pokvarilo dojam bio je mali broj gledatelja. Okupilo se tek oko 300 gledatelja, koji su Blanki pružali kakvu-takvu podršku prilikom skakanja.
- Jako sam zadovoljan, skokovi su čak bili puno bolji nego što sam očekivao. Blanka je skakala suvereno, 204 je bilo jako blizu. Nije bilo prave konkurencije, a publike je bilo 'u tragovima’. Mogu samo zamisliti kako će biti u Berlinu, gdje će se skakati ispred 70.000 ljudi - rekao je Joško Vlašić.
Nakon što je u drugom pokušaju rušila na 204, Blanka Vlašić povikala je:
- Ma ne mogu, ne daje mi ništa.
Mislila je upravo na premekanu podlogu.
- Istina je da je ova podloga nezahvalna, ali poslužila nam je već i u prošlosti. Tako je prije Osake na treningu preskočila 203 na ovoj podlozi. Tad smo shvatili da u Japanu može preskočiti koliko poželi - zaključio je Joško Vlašić.

BLANKA POBIJEDILA 24 PUTA ZAREDOM
Nakon preskočenih 190 centimetara u kišovitom i prohladnom Zagrebu 4. srpnja 2007., Blanka Vlašić ostvarila je impresivan niz pobjeda sa skokovima iznad dva metra. Zadnja pobjeda je ona na mitingu Split 2008. godine prije dva dana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare