To je to što me zanima!

Blanka u Selu: Drago mi je da ste ponosni na mene

Emocije su i dalje podvojene, istodobno sam i sretna i tužna. Nije me omeo pritisak, iako od Atene stalno slušam o Pekingu, rekla je Blanka
Vidi originalni članak

Odavno je već otkucala ponoć, suze koje su zacaklile u očima osušile su se, doping kontrola se odužila, bližilo se pola dva kad je stigla u Hrvatsku kuću. Ovacije i pljesak. Dva buketa i dvije torte za Blankin srebrni doseg.
- Dirnuta sam dočekom, zamalo sam se rasplakala od sreće, a mislila sam da se to večeras neće dogoditi. Jako mi je stalo što ljudi u Hrvatskoj misle o mome nastupu. Drago mi je da ste ponosni na mene - govorila je ganuta Blanka.
- Emocije su i dalje podvojene, istodobno sam i sretna i tužna. Ne, pritisak me nije omeo, iako od Atene stalno slušam o Pekingu, a posljednjih mjeseci samo sam čitala o zlatu. Veliki je to pritisak, ali ja sam ga dobro nosila. Nisam podbacila, da sam skočila 10 cm manje nego što skačem to bi bila katastrofa, ali skočila sam 205. Na žalost, ovaj put to nije bilo dovoljno za zlato - govorila je Blanka.
Antun Vrdoljak otkrio je što joj je rekao prigodom dodijele medalje:
- Kazao sam joj: 'Ako se sad rasplačeš, zadavit ću te!' Nazvao me poslije ceremonije sin iz Zagreba i rekao mi: 'Tata, srami se, bio si tako kiseli.'
To smo mi Hrvati, posramljen sam jer se ne znamo veseliti, a ovo je velebni uspjeh hrvatskoga sporta.
Netko je spomenuo Igre za četiri godine u Londonu i novu prigodu za zlatom.
- Evo ga, još smo u Pekingu a već mi govorite o Londonu. Tako ste započeli i u Ateni s Pekingom. Jasno je da ću skakati u Londonu, predamnom je još mnogo vremena da osvojim sva zlata. I olimpijsko!
BLANKA JE ZNALA DA JE TIA OPASNA
Rekla sam Bojanu da će Hellebaut biti opasna. On je rekao da ne vjeruje. Rekla sam mu:
- Vjeruj mi, jer znam kad dođe na veliko natjecanje da može dobro skočiti, jer je dobra natjecateljica - kaže Blanka.
Hellebaut je na svom posljednjem natjecanju prije Igara, na mitingu u Londonu preskočila samo 194.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pyca 24.08.2008.

    blanka kraljice svaka ti čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare