To je to što me zanima!

Blanka uoči puta na SP: Jako me veseli nastup u Poljskoj...

Maksimalno sam koncentrirana na kvalifikacije, a ako prođem u finale u Sopotu, sve je moguće. Preskočena dva metra u Pragu daju mi samopouzdanje, kaže Blanka...
Vidi originalni članak

U petak ujutro u 10.00 sati dvije naše skakačice u vis započinju kvalifikacije u okviru Svjetskog dvoranskog prvenstva u poljskom Sopotu. 

Blanka Vlašić u natjecanje ulazi s puno neizvjesnosti zbog duge pauze, dok je Ana Šimić u sezonu krenula iznenađujuće dobro.

- Prošle su već dvije i pol godine od mojeg zadnjeg velikog natjecanja, tako da me nastup u Sopotu jako veseli. Zdrava sam i spremna za kvalifikacije - kazala je Blanka uoči puta u Sopot, gdje će njoj i Ani konkurenciju praviti 15 najboljih visašica svijeta.

- Maksimalno sam koncentrirana na kvalifikacije, a ako prođem u finale, sve je moguće. Preskočena dva metra u Pragu daju mi samopouzdanje ali ću se suzdržati od bilo kakvih najava - zaključila je Blanka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nopliz, nopliz 06.03.2014.

    sretno blanki :)

  • BIJA_1 06.03.2014.

    ja bi ovaj sport ukinuo.. naravno za blanku sam i sve stoji al brate u cjelom svijetu se natjece 10 ljudi ko ce bit prvak...

  • mata1 06.03.2014.

    blanka ti si jednostavno maximalno dobra..bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare