To je to što me zanima!

Blanka: Veselim se povratku u Ptičje gnijezdo, optimist sam...

Iako mi nedostaje skokova i na treningu i na natjecanjima, optimistična sam i jako se veselim natjecanju. Znam da smo napravili najbolje što smo mogli, kaže Blanka
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić u četvrtak odlazi u Peking na Svjetsko atletsko prvenstvo. Iako zbog ozljede nije nastupala još od mitinga Dijamantne lige u New Yorku, uoči odlaska je vrlo optimistična.

- Nakon natjecanja u New Yorku znali smo da je malo vremena da se ozljeda desne Ahilove tetive potpuno sanira jer smo, kako bih si uopće dala priliku da nastupim na Svjetskom prvenstvu, morali balansirati između rehabilitacije i razvojnih treninga. Ovaj cijeli period je bio veliki izazov i već sama činjenica da idem u Peking je moja velika pobjeda - rekla je Blanka uoči odlaska i dodala:

- Iako mi nedostaje skokova i na treningu i na natjecanjima, optimistična sam i jako se veselim natjecanju. Znam da smo napravili najbolje što smo mogli u ovim okolnostima i zato se mirna srca vraćam u Ptičje gnijezdo. Hvala svima koji su mi to omogućili.

Blanka ima dva svjetska zlata (Osaka 2007. i Berlin 2009.) i jedno srebro (Daegu 2011.) te je najuspješnija visašica u povijesti svjetskih atletskih prvenstava.

Kvalifikacije skakačica u vis na Svjetskom prvenstvu u Pekingu na rasporedu su 27., a finale 29. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pravda8 21.08.2015.

    nista od tebe draga vise, ako budes ušla u finale biti ce ok, nije to vise draga za tebe...

  • smijeh 20.08.2015.

    ozljedena vec pet godina....nebude vise nista od nje

  • fuu kam ise 20.08.2015.

    Blankici falin .....Jaaaaaaaaa ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare