To je to što me zanima!

Blanka Vlašić 201 cm do slavlja u 'Gradu svjetlosti'

Najbolja atletičarka svijeta Blanka Vlašić u Parizu je nadmoćno pobijedila ispred Njemice Arianne Friedrich i ostala u igri za milijunski jackpot
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić pobijedijedila je i na četvrtom ovogodišnjem mitingu Zlatne lige. Večeras u Parizu preskočila je 201 cm, što je bilo dovoljno za još jedan uvjerljiv trijumf. Druga je bila Njemica Friedrich sa 197 cm. Nakon što je ostala sama na zaletištu, podigla je letvicu na 205 cm. Nije uspjela pa je rekord mitinga ostao 202 cm, koji je upravo ona postavila prošle godine.
- Nešto je čudno s podlogom na tom stadionu, nije slučajno da je rekord do prije nekoliko godina tu bio samo 199 cm. Ali pobjedi se ne gleda u zube. Cilj je ostvaren i 201 cm je lijep rezulat - rekao je Joško Vlašić.
Blanka će iz Pariza letjeti direktno u Stockholm, gdje je u utorak čeka novo natjecanje. U Zlatnoj ligi je pauza sve do kraja kolovoza, kad će u Zürichu te potom u Bruxellesu pokušati osvoijiti milijunski jackpot. U međuvremenu je čekaju Olimpijske igre u Pekingu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Barney 19.07.2008.

    uzet ce milju..ne moze joj nitko nista..skace ko srna...i zasluzuje milju

  • Hrc_dinamo 19.07.2008.

    Fala bogu što imamo Blanku, iidemo na 210! Preskočit će ona to

  • mare_dj 19.07.2008.

    Blanka - Koja kraljca! Gremljin - hahah, koji kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare