To je to što me zanima!

Blanka Vlašić: Dobro je da nisam u Olimpijskom selu

Zbog Blanke su prvi put u hrvatsku kuću svratili mnogi strani novinari i TV ekipe. Svi su došli vidjeti jednu od najvećih zvijezda Igara
Vidi originalni članak

Svježa sam, odmorna, ozljedica stopala je prošlost, rekla je Blanka, koju je stadion fascinirao, a staza joj se čini sasvim OK. Kaže da se ne osjeća posebno uzbuđenom.
- Dojmovi mi nisu toliko intenzivni. Ovo su mi već treće Igre, imam iza sebe mnogo velikih natjecanja, sve sam to već vidjela. Ne dopuštam da me impresioniraju i za mene je to veliki plus. Mnogo mi pomaže to što nisam u selu. Ušavši prije osam godina prvi put u selo, sva sam se naježila od pomisli da su tu svi naši, nacionalni naboj u meni proradi, pa je bolje da sam sa strane jer bih se odmah potrošila na tuđe nastupe.
Na borilište izlazi 21. kolovoza, nacija od nje očekuje pobjedu...
- Ne mogu se buniti da mi je teško i da mi to smeta. Pritisak dolazi s dobrim rezultatima, to je dio sporta koji sam odlučila prihvatiti. Neću bježati od uloge favoritkinje.
Blanka neće gledati naše ostale sportaše u Pekingu.
- Nema smisla da se trošim navijajući. Ja sam tiha navijačica, uvijek sam za naše, ali nisam zato došla ovamo - nedvosmisleno je poručila najbolja svjetska visašica.

PRONAŠLA JE I 'SRETNI JAPANSKI RESTORAN'
Blanka u Pekingu već ima “svoj” japanski restoran. Zbog praznovjerja nakon lanjskog svjetskog zlata u Osaki te dvoranskog zlata u Valenciji, Peking nije smio biti iznimka. Restoran je odmah do ulaza u hotel. Prvi preduvjet za zlato je ispunjen

PREKO SINGAPURA ZBOG SUPERKREVETA

Neizmjerno je važno da se Blanka može potpuno ispružiti i komotno odspavati barem dio puta. Singapurska aviokompanija, za razliku od drugih, ima baš prave krevete u business klasi i zato smo letjeli preko Singapura, rekao je trener Marinović.
- Nama je to osobito bitno i zbog povratka, jer Blanku već 29. kolovoza u Zurichu čeka miting Zlatne lige.

BLANKA NASTUPA U NOVIM SPRINTERICAMA
Blanka će nastupati u novim Adidasovim sprintericama.
- Dugo smo ih uvjeravali zašto hoćemo nove, a oni su inzistirali da Blanka nastupa u starima. Rekli smo im neka naprave isti model, samo neka naprave mekše, elastičnije - kaže Marinović.
.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cappy93 15.08.2008.

    po meni ona je vec ucinila nemoguce, a sad neka samo da sve od sebe. Amo blanka !!!!!!!!!!!!!

  • mil 15.08.2008.

    ideš Blanka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • zlundralo 15.08.2008.

    malo smo postali prepotentni...sto naših sportaša je u ol.selu a za nju je to preskromno...da se ne iscrpi...kako slava zna udarit u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare